BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 direkt türkçe diiilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Öz Türkçe yapmıyorlar zaten sınavı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yabancı sözcükleri dilbilgisinde anlatım bozukluuunda sormuolar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Yabancı dilde bir sözcük değil yalnız "Direkt", dilimize yerleşmiş bir sözcük. TDK'nın sözlüğünde var yani gayet. Yani çok istiyorsan "Direk" yazmaya devam edebilirsin çok şeyimde değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 tmmda nie bu kadar sinirleniosnki laf sokmak amaçlı sölemedim...dilbilgisi sorularında yabancı kökenli sözcükleri sormuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Pof STRESEEHUAHEAUEHAUDSHASUDSF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bu başlığı bence ohh bitiyo diye değiştirelim. Gerginliğe gerek yok. Kötü geçerse de kötü geçecek, yusufun ecele faydası olmaz. En kötü ihtimalle bile sonuçlar açıklanıncaya kadar özgür olacaksınız :D Ben de özgür olacağım tabi oley be bitiyo baya baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 BoaCh said: tmmda nie bu kadar sinirleniosnki laf sokmak amaçlı sölemedim...dilbilgisi sorularında yabancı kökenli sözcükleri sormuolar gayet de soruyolar ya yazım yanlışlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ay çok helecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yanınıza şeker alın sınava giderken asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 orçun istanbula gelsin inşorçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yalnız şaka gibi 2 gündür burnum akıyo hasta oldum lan össden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Benim de boğazım hafif sızlıyor pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 BENİM DE KEMİKLERİM. ulan sabah sabah üstüme atlanılarak uyandırıldım. ölücektim össden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nutella yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 İlk defa sabah soğuk duş aldım. Acayip dincim 1 gibi yatmama rağmen yarın da yapıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sınavda burnun akmasın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 urmesque said: BENİM DE KEMİKLERİM. ulan sabah sabah üstüme atlanılarak uyandırıldım. ölücektim össden önce. Ozel hocan mi uyandirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 AHAHAah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 herkesin bi tarafı ağrıyor bu ne kardeşim. rahat olun arkidaşlar relakkkkkksss oo yeahh kaycaz sınava. rahat olun bak ben çok rahatım hepinizi yenerim rahat olmazsanız. en iyi ben bilirim en boşa ben kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 halay çekerek girmek istiyorum sınava.asdsf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ha şööyyleee. davul zurna eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 verin arkadan bir gonna fly now tam zamanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Trying hard now it's so hard now trying hard now Getting strong now won't be long now getting strong now Gonna fly now flying high now gonna fly, fly, fly... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Aman nasil girerseniz girin de guzel cikin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar