nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bugun eski sevgilimi aradım sınava gircek basarılar dilemek icin,allah belanı versin hala ne yuzle arıyosun o..c.. dedi kapadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sinavdan onceki gece sevismek aslinda mantikli. Seks sonrasi aklimizdaki cinsel egilimli dusunceler azaliyor. Rahat ve sakin oluyoruz. Sinav icin dusununce mantikli. Yine de hocanin seninle yatmak icin bahane yaratmis olmasini dusununce daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 -Wissy said: Sinavdan onceki gece sevismek aslinda mantikli. Seks sonrasi aklimizdaki cinsel egilimli dusunceler azaliyor. Rahat ve sakin oluyoruz. Sinav icin dusununce mantikli. Yine de hocanin seninle yatmak icin bahane yaratmis olmasini dusununce daha eglenceli. sınav sabahı duş al git babalar gibi oh ausgkhashgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 urmesque said: özel ders hocamın sınav için uygulamamı söylediği şeyler; 1gün önceki akşam - yemekte balık, keten tohumu, rokalı salata mutlaka olmalı. -tatlı yerine elma kompostosu. - yürüyüş -sevişme -ılık duş -yatmadan önce melisa çayı sınav sabahı -doğal haşlama yumurta -buğday ekmeği -1 meyve -taze sıkılmış meyve suyu -az tuzlu peynir evden çıkmadan önce yeşil çay. sınav esnası için; -1 kutu meyve suyu (vişne) ilk yarım saatten sonra kavrulmuş kahve çekirdeği, ceviz falan. yarım saat sonra bidaha... evet bunları yapmak sınavı yapmaktan daha zor sanırım sdfdgh osbir çeksek olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 olur heralde sevişçek partner yokssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 konu cok farklı bi yone kayıcak fakat stresten kalkmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yat kalk, yat kalk>>>>öss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nutella yerim said: konu cok farklı bi yone kayıcak fakat stresten kalkmayabilir Konu çok farklı yerlere kaydı ama, yok öyle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Doğal haşlanmış yumurta nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 köy yumurtası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bnde eski sewgilimi aradım biraz önce...tanımadı beni..ulan 2 ay oldu lan daha 8 ay full telefonla konuşmuşuz ayıp lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 off 2007 öss denemesini yaptım şimdi moral çöktü fen2 bu kadar mı kötü olur ya normal yaptıgım kadar yapsam adam gibi bi puan alıcam fizik 2 yok gibi bişey resmen.. ilk bölüm 271 ikinci bölüm 248 farka bakarmısın ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ben 243 yaptım sonradan bakınca 250 yapabilirmişim anladım. sende bi bak bakalım yeniden, belki dikkat hatası falan yapmışsındır. gerçi 250 iyi bi puanmış gibi söylemişim, peeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 unutmayın ki puanlar onemli degil onemli olan girceginiz yuzdelik dilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 önemli olan direk sıralama, ben söyliyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 arkadaşlar rahat olmak lazım rahat rahat drken başlayım sınavına koy g**une gitsin tarzı bi rahatlık değil elbette ama beyaz show u izlediyseniz eğer öss 2006 1.si geldi çocuk her zaman olan bişeymiş gibi anlattı hatta 2-3 soru sallamış tutmuş falan filan... burdan çıkacak ders rahat olmak lazım rahat kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 nileppezdel said: nutella yerim said: konu cok farklı bi yone kayıcak fakat stresten kalkmayabilir Konu çok farklı yerlere kaydı ama, yok öyle bişey :D uni ye gel final doneminde oluyo,bunu referans alarak dusunursen final haftası oss olayından daha kasan bi sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 o çocuga sinir oldum ben. hatta annem de sinir oldu sonra "ukala şey. çakıcan çenesine 2 tane" bile dedi fkdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 geçen oks sonrası tvde çocuklar telefonla bağlanıp netlerini söylüyor. puan hesaplatmak için. hıyarın biri çıktı, hepsine 25'e 0 dedi. pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ahahaha iyiymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 uyku düzenim bozulmasın die 3 gündür 7.30 da kalkıp mal mal oturuorm warmı age of atıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 conq oynuosan ben atabilirim. hamachi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 conq hamachi evetde benimki patchsiz hali söliyimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Deacon said: önemli olan direk sıralama, ben söyliyim size. Gitti bir Türkçe sorusu mesela. "Direkt" olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar