Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 yukarda lyricz tutorial var kocaman :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 sonradan gordum ama hala beceremedım ne zor ısmıs ya[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evet işkence resmen hehe[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 nesi zor abi? şarkıyı dinlerken sözleri çıkmıyosa minibrowser'da direk add lyrics de. yaz söleri sonra yolla... albüm yollamak daha uzun tabi...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 aslında lirik yollamak kolay da olmayan bi grubu ekletmek işkence :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ekleme kardeşim sen de aa:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 tamam kızma eklemiyorum artık :) *! tövbe eder *[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 valla hayla sarkı eklıye bılmıs degılım kafa basmıyor valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 nasıl ekleyemedin ki yani neyi yapamıyorsun ?[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Öne çıkan mesajlar