Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bence de cok guzel bi konser oldu. sahne sovu da basarılıydı bayaa. deisik ulkelerdeki gozaltı surelerini de ogrendiimiz ii oldu. :P (ingiltere 42 gun, amerika sınırsız alles inklusiv) yalnız tabii sesin gitmesi kotu oldu tam en gaz sarkının ortasında. adam da dedi sarkı bitince "this song was about power failure." die igneleyici lafını da etti haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sabonis said: sesu said: biletimi aldım bugün..öpüp başıma da koydum. 100 di mi bugün? yoksa biletix'te hala 75 mi? of pardon ben şu an gördüm geç olmuş ama 75ti :S bence de süper bi konserdi gerçi butterfly caught çalmadılar ama inertia creeps yetti bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fena deildi kiz arkim istedi diye gittik ackcasi judas priestla ayni gune koymalarina lanet etmedim deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 güzel konserdi ama bu öküz-güvenlik zihniyetini ne zaman aşıcaklar merak ediyorum.ayrıca neden prefabrik wc koymamışlar ekstradan ve en basit içeceğin bile çok pahalı olması bıktırdı artık, bilet fiyatlarının pahalı olması yetmiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar