anyone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 arkadaslar ultima online için race system oluşturdum kısaca ozelliklerinde bahsediyorum... Druegar half elf vampir Dwarf human bulunmaktadır ve bunlar kendi içlerinde class lara bolunmektedir. Fakat Hangi irkin hangi itemi kullanamayacagını tam olarak bilmiyorum ... bana kısaca bu ırkların ne kullanamayacagını yazarsanız sevinirim ...[hline]www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 herkes herseyi kullanmali irkciliga karsiyim kahrolasi kkk adamim! bir yana sphere bir yana 3rd edit. vs 2nd edit. diger yana... [Bu mesaj hilikus tarafından 21 Mart 2003 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben bu irk sistemini ultima online a yansıtmaya çalışıyorum... ırk sistemine karşı olmana saygı duyarım ama sonuçta bence bu tur oyunlarda olması gereken bir şey ... insanaları rp ye yonlendiriyor...[hline]www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 orayada yazarım sorun olmaz :) ama bilgileri burdan da edinebilecegim kanısındaym[hline]www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Sphere bölümü daha uygun, OSI ile ilgisi yok topicin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Aslında eklenebilir bir özellik bu sphere'a. Şu anki en büyük sorun vücut şekli değişince paperdoll çıkmaması. O yüzden de sadece vücut rengi değişikliği ile ırk olayı yapılıyor. Aslında damian'a bahsetmiştim işte "body tipi ne olursa olsun player'larda c_man yada c_woman paperdoll'u çıkmalı" diye. Menace'a söylerim demişti ama bi gelişme olmadı. Ben her ne kadar ultima online'da ırk olayına karşı olsamda, bu özelliğin belkide değişik bir tat verebileceğini düşünüyorum. Ama sphere tam olarak desteklemeden bu işler sadece renk ile çok yavan oluyor :D Irklar hakkındaki fikirlerim çok uzun aslında burda anlatılmaz şimdi :D Ama kısaca elflerin güç yerine yetenek(hız), dwarf'ların hız yerine kuvvet'in önemli olduğunu ve human ırkınında ortalama bir ırk olduğunu düşünürsen bir fikir verir sanırım. Vampire olayına karşıyım. Bence 3 ırk yeterde artar. Zaten sphere ile aynı anda kaç kişiye hizmet verebilirsinki 230 dan sonra acaip lag oluyor.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 www.lostlibrary.org[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rangers Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: anyone, 21 Mart 2003 11:41 tarihinde demiş ki: arkadaslar ultima online için race system oluşturdum kısaca ozelliklerinde bahsediyorum... Druegar half elf vampir Dwarf human bulunmaktadır ve bunlar kendi içlerinde class lara bolunmektedir. Fakat Hangi irkin hangi itemi kullanamayacagını tam olarak bilmiyorum ... bana kısaca bu ırkların ne kullanamayacagını yazarsanız sevinirim ...[hline]www.tr-game.com Druegar:genelde magaralarda yasarlar.Karanlıgı severler.Kendilerini bi sure icin gorunmez yapabilirler.Dwarfları sevmezler.Gece gorusune sahiptirler.(gray dwarf da denir.) Vampire:Bildigimiz vampir iste silver/sarmısak olayı Half-elf:cogunlukla buyuculuge yetenekleri vardır.Genelde hem insan hem de elfler tarafından kucuk gorulurler. Human:Her bi boku yapiyo ibneler Dwarf:Cüce.Magaralarda yasarlar ve genellikle axe veya hammer kullanırlar.Druegarlardan nefret ederler ve elfleri pek sevmezler.Gorunusleri ve konusma/davranısları serttir. [Bu mesaj rangers tarafından 22 Mart 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar