Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk ozellikleri

anyone

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ultima online için race system oluşturdum
kısaca ozelliklerinde bahsediyorum...
Druegar
half elf
vampir
Dwarf
human
bulunmaktadır ve bunlar kendi içlerinde class lara bolunmektedir. Fakat Hangi irkin hangi itemi kullanamayacagını tam olarak bilmiyorum ...
bana kısaca bu ırkların ne kullanamayacagını yazarsanız sevinirim ...[hline]www.tr-game.com
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında eklenebilir bir özellik bu sphere'a. Şu anki en büyük sorun vücut şekli değişince paperdoll çıkmaması. O yüzden de sadece vücut rengi değişikliği ile ırk olayı yapılıyor.

Aslında damian'a bahsetmiştim işte "body tipi ne olursa olsun player'larda c_man yada c_woman paperdoll'u çıkmalı" diye. Menace'a söylerim demişti ama bi gelişme olmadı. Ben her ne kadar ultima online'da ırk olayına karşı olsamda, bu özelliğin belkide değişik bir tat verebileceğini düşünüyorum. Ama sphere tam olarak desteklemeden bu işler sadece renk ile çok yavan oluyor :D

Irklar hakkındaki fikirlerim çok uzun aslında burda anlatılmaz şimdi :D

Ama kısaca elflerin güç yerine yetenek(hız), dwarf'ların hız yerine kuvvet'in önemli olduğunu ve human ırkınında ortalama bir ırk olduğunu düşünürsen bir fikir verir sanırım. Vampire olayına karşıyım. Bence 3 ırk yeterde artar. Zaten sphere ile aynı anda kaç kişiye hizmet verebilirsinki 230 dan sonra acaip lag oluyor.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
anyone, 21 Mart 2003 11:41 tarihinde demiş ki:
arkadaslar ultima online için race system oluşturdum
kısaca ozelliklerinde bahsediyorum...
Druegar
half elf
vampir
Dwarf
human
bulunmaktadır ve bunlar kendi içlerinde class lara bolunmektedir. Fakat Hangi irkin hangi itemi kullanamayacagını tam olarak bilmiyorum ...
bana kısaca bu ırkların ne kullanamayacagını yazarsanız sevinirim ...[hline]www.tr-game.com

Druegar:genelde magaralarda yasarlar.Karanlıgı severler.Kendilerini bi sure icin gorunmez yapabilirler.Dwarfları sevmezler.Gece gorusune sahiptirler.(gray dwarf da denir.)
Vampire:Bildigimiz vampir iste silver/sarmısak olayı
Half-elf:cogunlukla buyuculuge yetenekleri vardır.Genelde hem insan hem de elfler tarafından kucuk gorulurler.
Human:Her bi boku yapiyo ibneler
Dwarf:Cüce.Magaralarda yasarlar ve genellikle axe veya hammer kullanırlar.Druegarlardan nefret ederler ve elfleri pek sevmezler.Gorunusleri ve konusma/davranısları serttir.

[Bu mesaj rangers tarafından 22 Mart 2003 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...