bravecik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya daha en baştayım çıldırcam şu haber verme görevinde gittim valiye haber werdim orayı ele geçir sana para mara wercem dedi iyi dedik baya bişi yaptım en son adamların ammo ( türkçesi neydi hatırlayamadım gece gece ) taşıyan gemilerini seni koruyacam ayaına aşşa aldım fakat en baştaki adaya geri döndüğümde çat çat kafama kafama cannon fırlattılar napıcam şimdi geminin de repair e ihtiyacı war yani hayatta öldüremem ordakileri ( sailor ların bile parasını ödiyemedim ) vede hiç param yok yardım ederseniz[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 olayı biraz daha anlatsan yardım edebilirim tam hatırlayamadım çok öyle olay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 oraya donmeyecen valiye doneceksin en azından ben oyle hatirliyorum[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya dopnhdum daha gorevin bitmedi filan diyo beceremedim bi daha en baştayım gemi filan da değiştirmedim[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya olay şu yawaş yawaş anlatıyım bi :) Şimdi başta oyuna başladım ilk quest adayı kuşatcaklar git yandaki adanın valisine haber ver idi gittim haber werdim sora baya bi konuştu daha sonra tekrar başladıgım adaya geri dondum plaj dan içeri girdim orada hancıyla filan konuştum daha sonra da bi fransız amiral ini kafaya alıp ondan bazı bilgiler orendim bundan sora bi fransız adasına gittim orada da baya bişi yaptım ve frazsızlara cephane götürecek gemiyi batırdım fakat burada kaldım ilk başladıgım adaya donuorum bana top atıolar filan direk batıorum valinin adasına gidiorum onna konusuorum daha gorevin bitmemiş filan diyor annamadım ben olayı bi yardım ederseniz[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 appppp[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ha bak gece vakti ilk başladıgın adaya gidicen ama kumsala götürcen gemiyi limana gitme sakın batırıyorlar kumsalda in gece vakti orda adamlarla konuscan seni bekleyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ya bende takıldım banada bir adamı bul diyor şu Redmond daki herifin verdiği 2. görev hani hapise sokuyorlar sizi sonra bir yanlışlık oldu diye geri çıkartiyor sonra bu görevi veriyor anlamadım o görevden bişi ü yardım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 homoid senin soylediin gorevi unuttum mlsf. Ama bravecik o Gemiyi batırdıktan sonra gene redmond'a gitceksin. Waliyi gorceksin o sana paranı da vercek "hll olsun be kocuma" yapcak ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 ehe biri hatırlarsa diye tekrar uplıyım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 homoid hapishane kısmını hatırladımda hangi görevden sonra oraya giriyordun bi anlatsan bide quest kısmında yazanların hepsini buraya yazarsan yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 tamam hallettim sanırım biraz ingilizce kıtlığından yaşamısım sorunu. Ama bütün adaları gezip bir adamı bulman lazım dedi dayanamadım çıktım artık yarın sabah yaparım off :) güzel oyun ama çok kasıntı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ya oyun zevkli sonu super sonunu gormeden bırakma derim ben :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 e herhalde sonu süper oyunun devamı kesin çıkcak anlamında flim var çünkü:=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Aman I$alla diyorum :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Beler ben bi yerde daha takıldım ya baya bi ilerledim ingiltere ile düşman oldum sora oxbay limanda adamların bi gemisini batırıp bi dene küçük heykel gibi bişi aldım görev bitti netcem filan die düşünürken az dolaşam para kıram filam dedim gemiyle map ekranına geçtim ve ardından bir fırtına geldi ( movie olarak ) direk gemim battı ve ben bi yerde sahildeydim filan daha sora orada (yerin adı aklıma gelmedi şimdi )validen görev aldım bi tane korsan kaptan la kapıştım gemisini filan aldım sora görev bi tane cocugu bulmak çocukta black freight mi ne öle bi gemide imiş. O geminin şu korsanların adasında oldugunu örendim oraya gittim tavern deki kadınla konuştum kadın onlardan korktugunu burada bir yerlerde olduklarını ve seashore de bir çok adam oıldurduklerini filan soyledi. ve burada kaldım bi kere gidilebilecek yerler arasında seashore filan yok ne yapıcam bulamadım çıldırmak uzereyim para da sıfır saten biri yardım edebilir mi ??[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bi de gemilerin kalelerin filan canını nasıl görebilirim yada görebilir miyim?[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya sen douwesen'desin ... Plaja giderker yol ikiye ayrılıyor ... Hangisi oldugunu hatırlamıyorum ama 1. gittiinde sahile gidiyosun .. 2. den gittiginde bir pirate kampına gidiyorsun .. Oraya gidecen ... Orda olaylar geli$iyo zaten[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hayırr orda deilim su oxbay ın yanındaki adadayım [signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm [Bu mesaj bravecik tarafından 02 February 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya her neresiyse i$te oyle olması gerek sen bayaa bi talan et adayı butun yollardan git bi pirate camp bulman lasım .. Ben oyle hatırlıyorum yani .. Guvenme sen bana :-P[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 O dediğin başka ada bu ada saten direk pirate camp war başka bi şehir filan yok direk korsanların adası burası[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 APPP[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 brave kuleye gidiceksin hani varya lighthouse ordan yaşlı adamdan tekneyi alcaksın isle muelleye gidicen ve kendi tayfan orda beklio seni kızda orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sağol grom bu ark nin bil ark dan yazıom. bişi sorcam şu kara inci batıo mu oyunun sonunda tapınak filan yıkıldı fakat bende manowar ve 1 battleship war siyah inci saldırıo direk baya bi kapışmadan sora batıorum ve adamın gemisinden duman bile çıkmamış oluo[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 oda kolay tapınaktan bi parça yürütüyorsun ya onu kullancaksın special ability ile geminin %90 canı gidiyor %10 uda patlatırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar