Eternalus Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 megaupload için toolbar indirdim. varsayılan arama motorunu yahoo yaptı. sonra sildim. hala yahoo. google toolbarı sildim geri yükledim hala yahoo. kurtalamadım. nasıl yaparım? firefox kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 abi firefox'da aramak için yazi yazdigin yerin hemen solunda ikon var, ona bas oradan seç arama motorunu olmadi seceneklerden default motoru seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 yok yahu ben adres çubuğuna direkt ekşi yazardım sözlük gelirdi, paticik yazardım forum gelirdi. mesel wikide bişi aratıcam wiki en lemming yazardım wiki sayfası gelirdi. eskisi gibi olsun istemekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 aynı boku ben de yedim, duzelmiyo meret. adres satırına yazılan seyleri açamıyorsa mesela google'da arama sonucu olarak gosteriyordu. simdi yahoo oldu megaupload dallaması yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 /bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bilgisyarda çift kullanıcı var idi, öbürünü kullanır oldum abi bu ne ya. format mı atayım illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 buna benzer bi sorun da ben de vardı. dap varsayılan indirme yöneticisiydi firefoxfa sildim. ayarları değiştirdim hala dap arıyo malak gibi. ben de firefoxu da sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şu işe yarıyor mu? adres satırına about:config sonra filter text'te keyword.URL sonra oraya http://www.google.com/search?btnI=I%27m+Feeling+Lucky&q= ekle ve kaydet. kapa aç browser'ı yeniden dene. böle bişiler olması lazım ama firefox'u en son 1446 yılında mora yarımadasını işgale giderken kullanmıştım yokluktan. savaş zamanları tabii.. zor zamanlar yok bu da işe yaramaz ise illaki bi url alias desteği vardır. onu kullanın. ben internete bağlandığım anda p (popomundo), p1 (paticik), gm (gmail), ym (yahoo mail), k i ve c (takip ettiğim bloglar) ile dilediklerime hızlıca ulaşıyorum. biz buna satrançta bird açılışı demiyoruz. yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 oha dasaa harikasın lan. süpersin. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar