Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Tek kareden hdr diye birşey yok, örnekte görüşdüğü üzere olmuyor öyle birşey. x x+2 x-2 diyafram aralığı şeklinde en az 3 fotoğraf gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bir takım denemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 parçalı bulutlu havalar tercih edilmeli bence. çok daha güzel görüntüler alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 gökyüzünde binaların etrafının parlaması garip olmuş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 @Cd; kaç pozda çektin bunları bide makinan neydi? bence 9 kareden falan oluşturmaya gerek yok. yani fotografın maket gibi durması garip geliyo bana. Onun yerine 3-5 kareden yapmak fotografı çok hoş kılıyo, mistik bi hava veriyo. 9 kareden falan yapmak ayrı bi sanat dalı gibi bişey olmalı bence onun ismi fotograf olmamalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 sonucta hepsi ayni kareyse ne kadar ugrasirsan ugras fotograf ya. foto manipulasyona girmiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 unac said: @Cd; kaç pozda çektin bunları bide makinan neydi? bence 9 kareden falan oluşturmaya gerek yok. yani fotografın maket gibi durması garip geliyo bana. Onun yerine 3-5 kareden yapmak fotografı çok hoş kılıyo, mistik bi hava veriyo. 9 kareden falan yapmak ayrı bi sanat dalı gibi bişey olmalı bence onun ismi fotograf olmamalı :) Exilim Ex F1 Pro fotoğraf makinesi SLR değil, light SLR gibi bişey =) Bunları 5 fotoğraftan yaptım -2 -1 0 +1 +2 olaraktan... Mr_Hand said: gökyüzünde binaların etrafının parlaması garip olmuş evet. Yav ayarlarla oynadım fekat oradaki parlaklığı azaltınca diğer yerler saçmalıyodu öyle bıraktım ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 levels dicem ama? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 diaframi degistirirsen olmaz... alan derinligi sabit kalacak tripod veya sabit bi masa vs. kullanman lazim... enstantane ile anca olur o is... olcumu genel'e biracaksin. makina 1px lik bi oynamada bile fringing denen ilgin hatalar verir. ve halen duzgun bi program yapamior o fotolari sabitleme isini.. photomatix'de ucundan yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Mr_Hand said: levels dicem ama? :) Highlights smoothing..yes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 o ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 scorch said: mutos said: Tek kareden HDR yapan hangi programı kullanıyorsunuz? bi yanlış anlaşılma var sanırım , HDR aslında tek fotodan oluşamaz minimum 3 ayrı foto ve önerilen 7-9 fotografın birleştirilmesi ile oluşur , tek foto ile yapılan bu resimler olsa olsa , photoediting oluyor. ornekteki gibi hareketli nesneler soz konusu oldugu zaman eger blur etkisi istenmiyorsa care tek kareden hdr yapmak. raw cekildigi zaman isikla ilgili bilgiler saklanabildigi icin tam kaliteli olmasa da hdr yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Buyrun bi HDR :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 yaptım süper oldu da jpeg olmuyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hangi programla yaptın? İlk yaptığın zaman hdr uzantılı bi şeye dönüştürüyo, onu sonra işlemen lazım. Photomatixle yaptıysan ordan Tone Mapping felan bişiler var onları kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 cs3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 save as jpg abi? edit = önce image/mode/8bit falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 32 deydi ondan olabilir mi? ama ben 32 istiyorum hem 32 hem jpg olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bende dun ilk defa hdr denedim 3 kareden yaptim bunlari dA linki veriyim National Gallery Trafalgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Gayet basarılı olmus.Tonlama da harika.Hareketli objeler de iste bazı kayma sorunları yasanıyor birlestirirken :) Gercekten cok guzel.Eline saglık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tesekkurler mutos bey =) , dun 1tane daha yaptim London Eye 102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3 kare olmasına rağmen çok iyi. nasıl çektin bunu? multi exp. özelliğiyle bağlantısı var mı? Yoksa ayrı ayrı değerleri açıp kısıp tek tek mi bastın. Hareketlenmelerin yakınlığına bakacak olursak makinenin otomatik ayarlarıyla yapmışsın. Şu ayarları bir çözemedim yahu. edit: direkt çekim ve düzenleme evresini anlatsan benim için en iyisi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar