pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 toggie said: öyle bi alırım ki. zaten orclara neden kurt vermişler ki, ayıya biniyo olmamız lazım bizim. orcla ayi ne alaka? orclar türktür, türkler kurttur, asenanın evlatlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 of ya http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/ak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Son 3 resettir mount'u Cloze'nin altlarına kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 adi telekom needleyemeden kaldım oyle bi 10 saniye gezindim dc yedim sonra connectingde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 takriben 30 saniyeyle filan kacirdik az once ya, yikildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 double post .where is my edit button ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bizimki daha beter . 1 kere wipe yedikten sonra ışık hızıyla çekmeye başladık. lynx i bile üstümüzde 2-3 mob varken çektik. malesef %2 de fail : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Wispy said: Son 3 resettir mount'u Cloze'nin altlarına kaybediyorum. Eski guildinden ninjalayip gecseydin Nihilum'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bizimkiler satıyolar 6.3k golda :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 magtheridonda 3k :D yeşil gearlı adamlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 burning legion ally tarafında satan guild varsa veririm ben 3k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 3 haftadır fix 6 dakka kala kesıyoruz. siz en fazla kaç dakika gördünüz timed runda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 12 dakka görmüslüğüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 baww iyiymiş. 2 healerla mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi kaç tane bug bulduk googledan bazıları da çalıştı. bu mount run yapıp da bu bugları kullanan var mı? bizbizeyiz burda söleyin bilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 2 healer yapıyoruz druid tank ve prot pala genelde kestiğmizde hep 6-7dk kalıyo oldukça kolay oluyo geçen 1 wipe yedik ona rağmen yine aldık bearı ama sorulursa bearmı yoksa zg tigermi diye ben tigeri tercih ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 burning legion ally tarafında 1 ay kadar sonra sevabına veririm diyecekler varsa pm atarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 valla prot warrior (ben), paladin tank ve 2 healer giriyoruz. trashde durmayi gerektirecek birsey olmuyor zaten, arada moblari aliyorum ona teslim edip diger packi cekiyorum sdf. bosslara gelince ben tankliyorum paladin heal seti cekip yardimci oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Buyse said: bi kaç tane bug bulduk googledan bazıları da çalıştı. bu mount run yapıp da bu bugları kullanan var mı? bizbizeyiz burda söleyin bilelim :) hele anlat az bakayim nasil oluyor. korkmayin report etmiyecem sdfasda. merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Warrior-druid tank, shaman-pala healer, 1 ench. shaman 2 lock 1 sha. priest 1 mage 1 rogue bizim setup her run da aldık bear'i. Pek sorun yaşamıyoruz halazi(son boss time runın) 3dk da indiriyoruz. ps: ha bizde satmaya başladık beari 4.5k golddan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 bug mevzuunda şey var. jan alai ye giderken bi yerde hs silip unstack çekiosun duvarın arkasına geciosun 4 5 pack geçiosun öle. sonra hex lordda var addleri yokediosun tek basına solo kesiosun bossu easy mode. prot pala zaten başlı başına bug zul amanda. iyi bi prot pala çok zaman kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Yeager said: ps: ha bizde satmaya başladık beari 4.5k golddan :) hemen alıyorum BL ye servisiniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Janjalai ye giderken ilk scoutun oradaki duvara yüzünü yapıştırıp unstuck çekip zigurat'ın önüne kadar gidildiğini biliorum. Lynx' e giderken ilk soldan duvari takip edit 3pack felan geçildiğinide biliyorum da Hex lordda addları nasıl yok ediyorsun? Edik: tmm buldum hexlordu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar