Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zul'Aman - Amani War Bear Chest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:
öyle bi alırım ki. zaten orclara neden kurt vermişler ki, ayıya biniyo olmamız lazım bizim.

orcla ayi ne alaka? orclar türktür, türkler kurttur, asenanın evlatlarıdır.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bizimki daha beter . 1 kere wipe yedikten sonra ışık hızıyla çekmeye başladık. lynx i bile üstümüzde 2-3 mob varken çektik. malesef %2 de fail : )
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

2 healer yapıyoruz druid tank ve prot pala genelde kestiğmizde hep 6-7dk kalıyo oldukça kolay oluyo geçen 1 wipe yedik ona rağmen yine aldık bearı ama sorulursa bearmı yoksa zg tigermi diye ben tigeri tercih ediyorum :P

Mesaj tarihi:
valla prot warrior (ben), paladin tank ve 2 healer giriyoruz. trashde durmayi gerektirecek birsey olmuyor zaten, arada moblari aliyorum ona teslim edip diger packi cekiyorum sdf. bosslara gelince ben tankliyorum paladin heal seti cekip yardimci oluyor.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
bi kaç tane bug bulduk googledan bazıları da çalıştı. bu mount run yapıp da bu bugları kullanan var mı? bizbizeyiz burda söleyin bilelim :)

hele anlat az bakayim nasil oluyor. korkmayin report etmiyecem sdfasda. merak ettim sadece.
Mesaj tarihi:
Warrior-druid tank, shaman-pala healer, 1 ench. shaman 2 lock 1 sha. priest 1 mage 1 rogue bizim setup her run da aldık bear'i. Pek sorun yaşamıyoruz halazi(son boss time runın) 3dk da indiriyoruz.
ps: ha bizde satmaya başladık beari 4.5k golddan :)
Mesaj tarihi:
bug mevzuunda şey var. jan alai ye giderken bi yerde hs silip unstack çekiosun duvarın arkasına geciosun 4 5 pack geçiosun öle. sonra hex lordda var addleri yokediosun tek basına solo kesiosun bossu easy mode. prot pala zaten başlı başına bug zul amanda. iyi bi prot pala çok zaman kazandırıyor.
Mesaj tarihi:
Janjalai ye giderken ilk scoutun oradaki duvara yüzünü yapıştırıp unstuck çekip zigurat'ın önüne kadar gidildiğini biliorum.

Lynx' e giderken ilk soldan duvari takip edit 3pack felan geçildiğinide biliyorum da Hex lordda addları nasıl yok ediyorsun?

Edik: tmm buldum hexlordu da :)
  • Yeni Oluştur...