Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Arklar bu soruyu sormuslarmıdır bilmiyorum bir yanıtlayın Simdi acc free olması icin spere ne yazmam gerek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Bir Tane Yardım Edecek adam Yok mu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sphere.ini dosyasının altlarında Accountlar ile ilgili bir kısım var onu sıfır yaparsan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 2 yapacaksın[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Hocam Spere ACC ilgili bir dosya varda spere birsey yazıncada oluyo ama bilmiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 sphere.ini'yi açıyorsun. Account Policy'i buluyorsun. oranın altında ACCAPP=X gibi bir değer vardır ( X rakamsal bir değer 1-7 arasında olabilir) bunu 2 yapıyorsun. bu kadar.[signature][hline]What tha fuck you know? F means Forever with you U means Unhappy with you C means Care for you K means Kiss you Anyway so; I will fuck you forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Pardon o demiştim 2 olcak şimdi baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Oke oldu tşkler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sphere.ini'de ACCAPP=7 diye bi yer wardir onu ACCAPP=2 olarak degistirirsen sorun çözülür.[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ah gec kalmisim :D[signature][hline]Limbscomp II Uo Owner Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar