Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Arkadaşlar elimdeki bir client da ki crypt olayini UO Rice dışında hangi program ile kırabilirim.Yada bu konuda ne yapabilirim bilen bir arkadas yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Offf hadi ya.Herhalde open source değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 [Bu mesaj Aidoness tarafından 02 February 2004 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 nedir bu olayı ya? bu arada injection kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ben tam olarak anlatamadım herhalde arkadaşlar bu client UO Rice ile encrypt edilmiş daha sonrada üzerinde gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra başka bir programla crypt edilmiş.Şimdi ben bu crypt olayını nasıl düzeltebilirim.İnjection felan normal clientları encrypt ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 sen ne diosun anlamadım? uorice dedigin program client üzerindeki 'encryption'ı kaldırır. bu programın yaptığının aynısını 203 için injection da yapar. söylediklerimde bir yanlış yok, sen anlatamıyorsun derdini.. sen paketlenmiş bir clientı nasıl unpack ederim diye soruyorsan burada onu acıklayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar