Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kumburgaza Nasil Giderim!?!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Ben Şişliden Kumburgaza Nasil Giderim Acil Bilgi Lazım!! HELPİNG BENİ!!

Not : Arabayla,Taksiyle,ÖtÖbüs ile gidilebilecegini biliyorum..şimdiden sağolun...ama nasil gidicegimi bilmiyorum..

Not 2 : Araba Yok O Yüzden O Secenek Elendi.. + Taksiciyle Konuştum Maddiyat El Vermiyo Oda Elendi..Yani Ötöbüs veya başka bir yolu varsa nasil nerden ne şekil helping beni!!

Bide Ne Kdr Sürer Pazar Günü Falan?
Sosyal ağlarda paylaş

İETT sitesinden durak sorgulama özelliğini kullanarak rahatça bulabilirdin, keşke en azından bir Google'a sorsaydın. Zira sen bunu sorana kadar bende bilmiyordum, 2-3 dakikalık araştırma sounucu ulaşım bilgilerine erişmiş oldum, bir dahakine Google'ı kullanmanızı tavsiye ediyor, forum databaseimize sahip çıkalım diyoruz.

Gelelim nasıl ulaşacağına. Öncelikle Yenibosna metro durağına ulaşman gerekiyormuş, zira Kumburgaz'a giden otobüsler oradan kalkıyormuş. O durağa ulaştıktan sonra, 303 veya 304 nuamralı otobüslerden birine binerek Kumburgaz'a ulaşabilirsin. 304 numaralı hattın son durağı Kumburgaz, bu sanırım senin için daha pratik olur, 303 numaralı otobüse binersende 43. durakta inmen girekiyor.

304 numaralı otobüsün hat detayına burdan 303 numaralı otobüsün hat detayına ise bu linkten ulaşabilirsin. Kalkış saatleri için ise belirteceğim linkleri tıklayabilirsin: 303
304.

Demekki neymiş efendim, İETT canmış, aradığımızı sunarmış. Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

İETT'nin bana verdiği bilgiye dayanarak söylüyorumki, evet, geçiyor. 303 numaralı hat Yenibosna durağından kalktıktan sonra 43. durak olarak Kumburgaz'dan geçiyor ve son durak olarak silivriye varıyor.

Ayrıca, otobüs bulamamasına pekte imkan yok, saat bilgilerine baktığımızda, inanılmaz bir sirkülasyon olduğunu ve neredeyse 7 dakikada bir kalktığını söylememiz mümkün bu güzide hatların. Minibüs yerine otobüsü öneririm ben, çok daha candır kendileri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...