LucifeL Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hoşuma gitti paylaşayım dedim; Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş.. > meleklerin karşısında cennetin kapsında dururken arkasında > saatlerle dolu çok büyük bir kapı görmüş ve sormuş: > -'Bu saatler ne böyle?' > melekler cevap vermiş: > -'Bunlar yalan saatleri. Dünyadaki herkesin bir yalan saati vardır. > Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.' > Erbakan > -'Ooo, peki bu kimin saati?' > -'Bu ATATÜRK ün saati.. İbre hiç bir zaman oynamadı, yani hiç > yalan söylememiş. > -'İnanılmaz' demiş Erbakan. > -'Peki bu kimin saati?' > melekler cevap vermiş: > -'Bu İsmet İnönü'nün saati. İbre iki kez hareket etti, yani İnönü > tüm yaşamında sadece iki kez yalan söyledi...' > En sonunda Erbakan dayanamamış ve sormuş: > -'Peki Tayyibin saati nerede??' > -'Tayyibin saati Hz.Muhammedin ofisinde, Hz.Muhammed onu vantilatör olarak kullanıyor..' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?73,3174790,3174790#msg-3174790 ayrıca belirtmek isterim ki >şu >olaya > > >gıcığım > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 o zaman locked pls this topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 o zmn ben şuraya bi haber iliştiriyim.. paylaşmadan edemicem ama topik de açmak istemiyorum :P Bira kapağına cami resmi koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar