Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisinin sevgilisi sevgilisi olabilirmi?

Recall06

Öne çıkan mesajlar

Recall06 said:
Arkadaslar durum 15 dakika once biraz degisti, ashley bizim eve geldi demin sarah olanlari ona anlatmis, ve gercekten cok sinirliydi, thanks god ailem evde degil miamiye gittiler gecen hafta.

recall bi yorungeye git artik lutfen
bir de ingilizce ogren ingilizce yazicaksan
ha bir de amerikada yasiyor numarasi yapma
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar simdi bakin gercekten diyorum yasaniyor bunlar...

Biraz once sarah ve ashley evden gittiler. Sanirim can onlarin ikisinden de ayrilmis, tam konusma firsati bulamadim. its over man its over filan diyordu ama ne over orasini anlatmadi daha evde bira bitmis markete kadar gitti gelicek birazdan anlatir..

Amy geldiginde ashley tam da mutfaktan kola almaya gelmisti aman allahim kapi calinca ashley acmasinmi kapiyi olacak sey degil..Amy onu karsisinda gorunce what the fuck is going on here dedi tabi ashley anladi benimkinin kiskanclik krizinde oldugunu bunu cildirtmak icin hey honey your exgf is here demezmi allahim kendimi intahar edesim geldi o an...

Hey waitt amyyyy she is kidding diye bagirmam sanirim Jane tarafindan ile duyulmustur.

Neyse Amy i iceri aldim onu bilardo odasina goturdum biraz ucundan anlattim olaylari sonra gittim, can dedim abi bak basim belaya giricek benim kizlari yolla hadi oturalim dedim oda ok dude wait a sec dedi neyse yolladi kizlari iste kendide bira almaya gitti..

Amy bilardo odasinda bekliyor su an simdi onun yanina gidip olaylari daha derin sekilde anlatip onuda evine gondermeyi dusunuyorum ama gercekten zor bir durum yani.. Amyi gercekten seviyorum ve cok kiskanc bir kizdir..

Can gelsin sorucam neler olmus size anlatirim ve fikirlerinizi soylemekten cekinmeyin lutfen can belkide daha karar vermemistir ve o TURK insaninin fikirlerini onemsiyor, kulturumuze ters birsey yapmak istemiyor.. Bu konuda gercekten ciddiyim biz burda turk olmaya onem verip yasatmaya calisan aileleriz..

Dory uzulme sen ben sana kedi gondericem burdan simsiyah birsey hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
Arkadaslar simdi bakin gercekten diyorum yasaniyor bunlar...

Biraz once sarah ve ashley evden gittiler. Sanirim can onlarin ikisinden de ayrilmis, tam konusma firsati bulamadim. its over man its over filan diyordu

Recall06 said:
Bu konuda gercekten ciddiyim biz burda turk olmaya onem verip yasatmaya calisan aileleriz..

Can Türk değil mi?Senle neden öyle konuşuyor?Hele bide Türklüğü yaştmaya çalışıyorsunuz orda....

adsadfsa.Epic Fail.

Edit:O RLY?
Sosyal ağlarda paylaş

Amyi gonderdim evine ama inanin cok zor oldu olanlari aciklamam, ve sanirim biraz sogukluk girdi aramiza boyle birsey yasanirken benim ona haber vermemem germis sanirim biraz onu.

Artik jane de nasil anlattiysa, resmen onu aldattigimi dusunerek gelmis eve. Birde ashleynin yaptigi o kapidaki davranis neyse sanirim 3 gun sonra dogum gunu hediyesini verince ona bu yasananlari hatirlamaz. Guzel bir yuzuk aldim ona nisan yuzugu gibi bakalim belki damat gideriz john amcalara..

Neyse can daha gelmedi aradim nerdesin diye yolda burda yasayan babasi asian amerikali annesi turk bir kiz var adi selin, ilk kardesin ismini babasi koymus, bu ikinci oldugunda onun isminide annesi koymus..Sevimli bir kizdir neyse iste onu almis yoldan arabada demis gelirmisin oda demis tamam gelirim iste simdi bize geliyorlar kafa kizdir severim ben.. Belki oda fikir verir cana ne yapmasi konusunda..

Ayirca bunlara inanip inanmamaniz umurumda degil ancak lutfen biraz SAYGI gosterelim birbirimize..

Canda gelemedi bir gelsede ne olmus ogrensem ya cidden merak ettim... off bu telefonda hic susmazmi..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...