S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konsolları araştırırken bir islami forumda ps3 konusu görünce dikkatimi çekti,ne yazmışlardır acaba diye girdim,girmez olaydım,bu adam cennete girerse ben girmek istemiyorum. Mesaja bakın; Bunlar şeytanın icatları.Şeytanın kandırmak için size sunduğu şeyler.. ! Siz de yiyorsunuz enayiler.Şeytan icadı aletin kölesi olmuşsunuz.Bırakın oyunu da Namaza koşun.Hz. Ömer' in bir hikayesini aktaracağım size : Günlerden birgün Mekke 'de Hz. Ömer 2 misket oynayan çocuk görür.Onlar oyuna dalmışlar namaz vaktini kaçırmışlardır.Bunun üzerine ömer idam edilmelerini ister.Bakın şeytan onların misket oynamasını sağlamıştır ve ölümlerine sebep olmuştur.Sizlere de olacak şey farklı değildir.Ha misket ha playstationn ha gamecube ha nintendo ds ha psx ha da xbox 360. !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 sen de şeytanın köleleiğini yapıp şeytan icadı konuyu buraya açıyorsun. geber kafir X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 olabilir.. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 adamın laflar beni benden aldı, anlattıgı hikaye ise başka diyarlara sürükledi.. YOK ARTIK yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 yalan yanlış "bilgi"leriyle adamı dinden ve çileden çıkartırlar. zuahahahhaha ama çok komik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 beni yakın asmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Oha, islam mislam, umrumda değil, ne dine ne tanrıya inanmıyorumda, Ömeri'de misket oynadı diye çocuk idam ettiren adam yapmışlar ya, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Abi ben bazı islamı sitelerde Muhamed'in de inanmadığı için insan öldürttüğünü filan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bence adam geyiğine atmış o mesajı. Baksana PSX, Nintendo DS filan epey console ismi biliyorB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 "benim dediğimi yap yaptığımı yapma! ruhumu şeytana verdim bu oyunlar yüzünden. şimdi cehennemdeyim ve burası alev alev!! gelmeyiiiin gelmeyiiiin! uyarı mesajı attım ben!" gibi bi açıklaması olabilir tabii yarın bilgisayarımı 15ytl'ye şeytana satıp gelirini fakir çocuklara vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selamon said: Oha, islam mislam, umrumda değil, ne dine ne tanrıya inanmıyorumda, Ömeri'de misket oynadı diye çocuk idam ettiren adam yapmışlar ya, yuh. Ömer hep çabuk kızan, celallenen bi adam olarak anlatılır, ama misket oynayıp namaz vaktini kaçırdı diye çocuk idam ettirmek de hangi hastalıklı yobaz zihniyetin ürünü acaba?! Lan newdonis olmasın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 devil may cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 said: Günlerden birgün Mekke 'de Hz. Ömer 2 misket oynayan çocuk görür.Onlar oyuna dalmışlar namaz vaktini kaçırmışlardır.Bunun üzerine ömer idam edilmelerini ister. OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ufak atsaymış bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 O değil de ömer namaz vakti 2 çocuğu yakalıyorsa kendi de kaçmış namazdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ben hep dedim siz inanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ekmek said: O değil de ömer namaz vakti 2 çocuğu yakalıyorsa kendi de kaçmış namazdan? tebdili kıyafet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Ekmek said: O değil de ömer namaz vakti 2 çocuğu yakalıyorsa kendi de kaçmış namazdan? hahahaha epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 link ver troll olcam, pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Cennete gireceğime PS3 oynarım daha iyi. Cennette bana tek çekici gelen şey seks, o söz konusu hurileri alacağımız garanti ise belki onun dışında zor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Abi seks yasak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 ne :S cennette cogalamicaz mi yani ? ben cennette herkez turkmus diye duymustum halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 müslüman bir alet çıkardımı helal, başka dine mensup biri çıkarırsa günah... vay maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 lam ben 6vakit (5+1 sabaha kadar oturuyos işte) bilgisayar karşısındayım.. şu an bittiğim andır evlat.. yandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar