Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 3 şeytan icadı

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

Konsolları araştırırken bir islami forumda ps3 konusu görünce dikkatimi çekti,ne yazmışlardır acaba diye girdim,girmez olaydım,bu adam cennete girerse ben girmek istemiyorum.

Mesaja bakın;

Bunlar şeytanın icatları.Şeytanın kandırmak için size sunduğu şeyler.. ! Siz de yiyorsunuz enayiler.Şeytan icadı aletin kölesi olmuşsunuz.Bırakın oyunu da Namaza koşun.Hz. Ömer' in bir hikayesini aktaracağım size :

Günlerden birgün Mekke 'de Hz. Ömer 2 misket oynayan çocuk görür.Onlar oyuna dalmışlar namaz vaktini kaçırmışlardır.Bunun üzerine ömer idam edilmelerini ister.Bakın şeytan onların misket oynamasını sağlamıştır ve ölümlerine sebep olmuştur.Sizlere de olacak şey farklı değildir.Ha misket ha playstationn ha gamecube ha nintendo ds ha psx ha da xbox 360. !!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

"benim dediğimi yap yaptığımı yapma!

ruhumu şeytana verdim bu oyunlar yüzünden. şimdi cehennemdeyim ve burası alev alev!! gelmeyiiiin gelmeyiiiin! uyarı mesajı attım ben!"

gibi bi açıklaması olabilir tabii

yarın bilgisayarımı 15ytl'ye şeytana satıp gelirini fakir çocuklara vereceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamon said:
Oha, islam mislam, umrumda değil, ne dine ne tanrıya inanmıyorumda, Ömeri'de misket oynadı diye çocuk idam ettiren adam yapmışlar ya, yuh.

Ömer hep çabuk kızan, celallenen bi adam olarak anlatılır, ama misket oynayıp namaz vaktini kaçırdı diye çocuk idam ettirmek de hangi hastalıklı yobaz zihniyetin ürünü acaba?! Lan newdonis olmasın sakın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...