replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yaw şarkı çok güzel tip çok şirin ve komik,tatlı.mutlaka izleyin! :). opera baby[signature][hline]It Is A Good Day To Die
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ben bunu önceden izlemiştim ama Paticikte mi vardı yoksa maille mi geldi hatırlamıyorum. Güzeldi ama.[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 çok şirin:) bebekten çıkan ses ii yannız[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ahah çok şirin :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ee vardı bu ya...[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 i have a poopy......[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ısıracan :D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bu opera baby'nin başka şarkılarıda vardı bulursam koyarım linki.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 :-) ehe bebekelr[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer
quamor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ben bunu gormustum :p ehe[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ben de gormu$tum daha ocne (: guzel ama[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Öne çıkan mesajlar