Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel içerikli otomobil sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

İsteğimi şöyle açıyım: Binlerce fotoğraflardan oluşan galeri yerine teknik bilgiler, veren gezi yazıları yayımlayan, eğlenceli yorumlara sahip olan bir site var mı bildiğiniz taki ettiğiniz?

Ben şu anda Car, Evo dergileri, birde ntvmsnbcnin otomobil sayfasından bakıyorum ama şöyle top gear'ın yazılı versiyonu gibi birşey arıyorum.
Mesaj tarihi:
@Vodan
Senin siteyi herkes biliyordur die söz etmedim abi. Yoksa otokritiğe laf yok. Ben diorum ki otokritikle aynı kalitede bir yayın varmı çeşit olsun :)

@MRMarv
Senin programı bekliyoruz.

@Paramecium
Gaz verme abi yaptık bir hata :P

@Vodan
Tekrar saygılar abi! :)
Mesaj tarihi:
İki sitede güzel saolun! Ama aradığım direk spy photos ve özellikleri bu yerine güzel eğlenceli gezi yazısı olabilir. Yada ne bilyim geyik bir inceleme olabilir. Top Gear'ın yazılısı dioruz ya :P
Mesaj tarihi:
topgear.com var zaten, blogları falan da var çalışanların sitede böle. Bi de adının içinde "times" geçen bi haber sitesinde jeremy clarkson'ın blogu vardı. Unutmuşum siteyi :P
Mesaj tarihi:
Ee tişte oranın içeriği yedim :) Yeni bir yer arıyorum. Ordaki bloglarda gezi sayılmaz ama geyik herifler. Geçen gun sports reliefte izledikten sonra ne yapsalar izleyeceğimi farkettim.
  • Yeni Oluştur...