CoolRider Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Merhabalar, İsteğimi şöyle açıyım: Binlerce fotoğraflardan oluşan galeri yerine teknik bilgiler, veren gezi yazıları yayımlayan, eğlenceli yorumlara sahip olan bir site var mı bildiğiniz taki ettiğiniz? Ben şu anda Car, Evo dergileri, birde ntvmsnbcnin otomobil sayfasından bakıyorum ama şöyle top gear'ın yazılı versiyonu gibi birşey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 kara kaplı defterimi çıkardım, göze batanı not alıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 otokritik.com diye bi site var efsane gir bak derim :P:P -yağcııı +ha nerde? kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selam, Dinden aforoz tarzı birşey ile Vodan seni alemden silecek diye korkuyorum :D Kavgada söylenmez yani! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Geyiği geçtim Top Gear ın türkçesi gelecek çok yakında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 @Vodan Senin siteyi herkes biliyordur die söz etmedim abi. Yoksa otokritiğe laf yok. Ben diorum ki otokritikle aynı kalitede bir yayın varmı çeşit olsun :) @MRMarv Senin programı bekliyoruz. @Paramecium Gaz verme abi yaptık bir hata :P @Vodan Tekrar saygılar abi! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Tamam hadi neyse bu seferlik haa bidaa olmaz :) İngilizce takip edersen en iyisi bence Autoblog.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 www.worldcarfans.com autoblog dan daha iyi bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 İki sitede güzel saolun! Ama aradığım direk spy photos ve özellikleri bu yerine güzel eğlenceli gezi yazısı olabilir. Yada ne bilyim geyik bir inceleme olabilir. Top Gear'ın yazılısı dioruz ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 topgear.com var zaten, blogları falan da var çalışanların sitede böle. Bi de adının içinde "times" geçen bi haber sitesinde jeremy clarkson'ın blogu vardı. Unutmuşum siteyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ee tişte oranın içeriği yedim :) Yeni bir yer arıyorum. Ordaki bloglarda gezi sayılmaz ama geyik herifler. Geçen gun sports reliefte izledikten sonra ne yapsalar izleyeceğimi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar