MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 imzamda benim bir sitem var ve ben bu siteme bu sitede görülen menüyü ekledim. Eklemesine ekledim ama target veremiyorum yani alltaki frame e geçiremiyorum linkleri. tagını koydum banamısın demedi.tabi kapatmayı unutmadım tagı.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
neter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 derinlemesine incelemedim ama; 1. head içinde var, ama sitende navcond.js yok, yada ben indiremedim özürlüyüm :) 2. buna gerek yok 3. burdaki target a da gerek yok ... olay NavBarMenuItem denen class yada function da bitiyor haliyle indiremediğim için bilmiyorum nedir ne değildir, ama gelen veriyi tagine çevirdiği kesin, iki ihtimal var ya bir option daha var ve ",target='içerik'" yazabiliyorsun yada kendin ekleyeceksin class yada function yada parse edip servise hazırlayan her ise scriptte ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ilk anlattığında sorun yok upload ettim o dosyayı. diğer ikisi de zaten problem yaratmıyo.ama hala problemi çözebilmiş değilim.[signature][hline]She calls out to the man on the street He can see she's been crying She's got blisters on the soles of her feet Can't walk but she's trying The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
metboy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bende vardı o menünün scp si ama şu an hastayım çıkıom yarın yollarım sana sorunsuzunu[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 çok iyi olur [signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 03 February 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 çalışıyor?? girdim baktım güzel güzel de çalışıyor?[signature][hline]its supersonic
Öne çıkan mesajlar