odiflame Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 bende denemeye başladım.pvp serverındayım tank lazımmış sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende başlıyorum bugün patchler bitince 1-2 tavsiyeniz var mı başlamadan önce şu class seçme vs gibi guildler sadece aynı ırk oyunculardan mı oluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 tek başına oynamak çok sıkıcı gerçekten lvl15 strider'ım var şu an nick PerfectCrime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu oyunu L2 ye cok benzetiyorum ne desense, karakter grafikleri olsun, skill animasyonlari olsun sanki L2 kopyasi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Türk nüfushangi serverdadır? Pantera da mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 öyle diyorlar ben 2-3 Türk gördüm ama daha forumdan kimseyi göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 KENTAUROS de iimiş^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bende indiriyorum bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bende gelmekteyim guild in adı neydi:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 valla paticikten şu an sadece mybeauty i gördüm o da 15dk civarı kimseler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende yeni başladım lvl 17 im şuan :D kimleri bulayım :D türklerden kopayalım bari :D mmorpg de solo kasmak biraz sıkıcı oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bende baslicam panteraya mi geliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bende yeni çektiğim oyuna patch yüklüyorum şu an nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 lvl 13mü ne oldum, o training adasından çıktım gaiaların bölgeye gittim oyun fena diil aslında da o kadar sarmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cok kral oyundu ya aslında ama pek tutmadı turkler tarafından eğer 6-7 kişi başlıcaksak bende başlayayım, çekiyorum tekrar oynayan arkadaşlar pmden msn atarsa sevinirim. grafikleri falan muthiş, pvp de inanılmaz güzel. sadece Türk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Oyun hakkında hiçbişey bilmiyorum ama topicin ilk mesajındaki Angel resmi beni benden aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 level 17 karakterim vardı duruyomus cektım rappelzi oynayan yokmu yav. hep böyle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Tandada oynuyorum varsa oynayan pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben burda yazılan servera girdim lvl 16 falanım galiba dur girim oyuna hatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 oyun ne alemde hareket yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yeni gördüm bu oyunu fena değil gibi duruyor deneyen tecrübelerini ve yorumlarını yazabilirmi acaba ne alemde şuanda oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Oyun F2P olarak güzel bir oyun.Ama beni oyundan soğutan yanı item olayı olmuştu.Misal lvl20 den lvl40 a kadar arada başka silah yok :D 20 lvl boyunca aynı silahı kullanıyorsun ve oyun acayip grind üzerine kurulu.Dediğim gibi beni soğutan asıl olay item olayıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 server önerisi yapabilecek varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya şimdi oynicak oyun arıyodum deneyim die bunu indirdim şu an yama yapıyor ama :) ben resmi siteden indirdi us version falan dio hata mı yaptım eu mu indirmeliydim resmi siteden register de yapamadım ne yazsam bu isim var bu mail var dio eu sitesiden hesap açtım oldu bu clientle bağlanamayacakmıyım oyuna.oyun türkçe olmasa da olur hatta ing daha iyi alışkanlık malum sadece bu konuda bilgisi olan varsa aga yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya sanırım yanlış indirmişim cevap gelmedi ama bağlandım ve inanılmaz lag var npc ye tıkladıktan rahat 30 sn sonra geliyo yazılar filan napalım bide diğerini indirecez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar