Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rappelz Online

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende başlıyorum bugün patchler bitince
1-2 tavsiyeniz var mı başlamadan önce şu class seçme vs gibi
guildler sadece aynı ırk oyunculardan mı oluşuyor
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cok kral oyundu ya aslında ama pek tutmadı turkler tarafından eğer 6-7 kişi başlıcaksak bende başlayayım, çekiyorum tekrar oynayan arkadaşlar pmden msn atarsa sevinirim. grafikleri falan muthiş, pvp de inanılmaz güzel. sadece Türk yok.
  • 2 hafta sonra ...
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyun F2P olarak güzel bir oyun.Ama beni oyundan soğutan yanı item olayı olmuştu.Misal lvl20 den lvl40 a kadar arada başka silah yok :D 20 lvl boyunca aynı silahı kullanıyorsun ve oyun acayip grind üzerine kurulu.Dediğim gibi beni soğutan asıl olay item olayıydı.
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya şimdi oynicak oyun arıyodum deneyim die bunu indirdim şu an yama yapıyor ama :) ben resmi siteden indirdi us version falan dio hata mı yaptım eu mu indirmeliydim resmi siteden register de yapamadım ne yazsam bu isim var bu mail var dio eu sitesiden hesap açtım oldu bu clientle bağlanamayacakmıyım oyuna.oyun türkçe olmasa da olur hatta ing daha iyi alışkanlık malum sadece bu konuda bilgisi olan varsa aga yardım pls
Mesaj tarihi:
ya sanırım yanlış indirmişim cevap gelmedi ama bağlandım ve inanılmaz lag var npc ye tıkladıktan rahat 30 sn sonra geliyo yazılar filan napalım bide diğerini indirecez artık
  • Yeni Oluştur...