SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Selam arkadaşlar, Evlilik,iş ve başka sebeplerden karakterimi satmaya karar verdim.Daha önce warrior vede paladin satmıştım wow-turk aracılığıyla şimdi de full vangeful shadow priestimi satmaya karar verdim.Karakter Human Female Alliance factionundandır. Armory link aşağıdaki gibidir:The World of Warcraft Armory Karakterde şu an 2.8k arena honor bulunmakta baya bi haftadır oynamadım maç vs.Elinde Merciless wand ve offhand var çok değişiklik yok diye almadım alan arkadaş bunları da alabilir.Vindicator BG setin bütün parçaları mevcuttur (heal vede dps) 30k bg honor birikmiş durumdadır. Karakter genelde heryere exalted durumdadır rahatlıkla heroic yapabilirsiniz.BT/MH queslerinin sonuna yakını tamamlanmıştır pve yapmak isterseniz devam da edebilirisniz.Karakterde 240g para bulunmaktadır ama Netherstormdaki bütün ve diğer yerlerdeki bayağı bir quest yapılmamış, yapılmayı beklemektedir.Ogrila Shatari vede Netherwing daily leri açılmıştır oralara da hem daily yapıp hemde rep kasabilirsiniz.Shatari Skyguard a exalted olmasına az kalmıştır. Karakterde PVE set te bulunmaktadır.Pve setle 1100 spell damage e ulaşmaktadır.Buffsız vede içkisiz.Ayrıca bankada heal seti de bulunmaktadır.BOJ larla alınan DPS vede Heal Cloak bulunmaktadır (Resiliance Veren.).PVE set Karazhan,ZA vede BOJ itemlarından oluşmaktadır.Heal set te öyle.ayrıca pvp de disp oynamak için Vindicator heal itemlarıda alınmıştır. Arena oynamak isterseniz serverdaki en iyi SP lerden biridir tek full vangeful olan diyebilirim.Takımları şu an sağlamdır.( insanlara yardım ediorum şu an puan kassın die) :) Daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler.Ayrıca karakter 375 Enchanting vede 375 Tailordur vede Scyers a Exalted dır.Ringleri heal vede damage olarak enchantlanmıştır.Bankasında raidler için bir sürü flask vede silaha sürülen itemlar mevcuttur. Birkaç SS koyucak olursak: Fiyat konusunda ise 600 ytl istiyorum karaktere ilgilenen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler veya ingame olarak char hakkında bilgi verebilirim.Secret question vede CD-key mevcuttur.İyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 güzel çar valla, bol şans alıcı bulma konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar