belmondo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: slat efendi, akp'nin meşruiyeti tanınmazsa ve kapatılırsa, temsil ettikleri insanlar da haklarını daha radikal yöntemlerle aramaya kalkabilirler. bu da nihayetinde bir iç savaşa dönüşebilir. akp varken muhafazakar kesim kontrol halinde, belli bi yönleri, eğilimleri var. akp onları yönlendirmezse nereye sapacakları belli olmaz bu kesimin. koyun onlar yarın başa komunust biri bile geçse hepsi komunust olur akp de güdüyor onları merak etmeyin
Slat Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Siyaset yasağı gelirse babayı kurarlar.. Zaten siyaset yasağı olmadıktan sonra kapatmanın pek bi manası yok..
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 belmondo said: sir said: slat efendi, akp'nin meşruiyeti tanınmazsa ve kapatılırsa, temsil ettikleri insanlar da haklarını daha radikal yöntemlerle aramaya kalkabilirler. bu da nihayetinde bir iç savaşa dönüşebilir. akp varken muhafazakar kesim kontrol halinde, belli bi yönleri, eğilimleri var. akp onları yönlendirmezse nereye sapacakları belli olmaz bu kesimin. koyun onlar yarın başa komunust biri bile geçse hepsi komunust olur akp de güdüyor onları merak etmeyin woahhaha superdi
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sir said: slat efendi, akp'nin meşruiyeti tanınmazsa ve kapatılırsa, temsil ettikleri insanlar da haklarını daha radikal yöntemlerle aramaya kalkabilirler. bu da nihayetinde bir iç savaşa dönüşebilir. akp varken muhafazakar kesim kontrol halinde, belli bi yönleri, eğilimleri var. akp onları yönlendirmezse nereye sapacakları belli olmaz bu kesimin. Tehdit kokusu alıyorum. İç savaş çıkacak diye göz göre göre AKP ne yaparsa kabul mu edeceğiz?
belmondo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bir de şu var kapanmaz akp ne yazık ki anayasa mahkemesi onların cumhurbaşkanı onlardan ve gizli gizli ne kadar adam var piyasada kapattırmazlar. bi bakmışsın danıştaya yapılan saldırının aynısı oluvermiş yargıtay a bir gecede ve dava ilerleyen bir zamana alınmış.
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bu konu aracılığıyla Ahmet Necdet Sezer'i tekrar analım. http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=233702
PhysX Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben sistemi geri aldım (bunun topik ile bi alakası yok) haberleri izledim ve yorumumu yazıyorum.. davanın açılma sebebi gayet yerinde. akp açısından üzgünüm ki bu uyarı ocak ta yapıldı zaten.. burda akp nin bir suçu olmayabilir. hatırlatmak isterim ki çok partili döneme geçiş denemelerinde atatürk bir arkadaşından istemişti muhalefet partisi onun kapatılması ile aynı doğrultuda bu da.. zaten bu da dile getiriliyor dava metninde. akpnin laiklik karşıtı odak haline gelmesi deniyor ki gayet açık... sir ayrıca yok kaos maos diyorsun da hiç sanmıyorum öyle bir ortamın olacağının. hiç bir partinin kapatılmasını istemem fakat neden açık.
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Slat said: 2'si gg, şimdi sıra 3.de.. Allies major victory diyip gidiyorum.
Astral Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 %100 eminiz ki yeni bir din sömürüsü politikası uygulayan parti kurulacak. tabi partinin kapanması AKP'de top koşturanların siyasi yasağa tabi tutulması anlamına da gelebilir. gelmeli, gelirse de zil takar çılgın atarım. ay orgazm oluyorum galiba yazarken.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Siyaset yasağı dediğiniz şey ömür boyu olmaz, 3-5 yıllık birşey olur, o bakımdan fazla gaza gelmeyin.
belmondo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 akp kapanmaz!!! 1) adamların refah partisinden aldığı dersler var 2) bu adamlar herşeyi kılıfına uydururlar 3) ortada şöyle elle tutulur delil yok. sadece denilen şey bilmem ne şeye sürüklediği iddiası
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 dava acilmis daha kapatan yok zor kapatirlar iktidar partisini kapatmak kolay degil
horten Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 akp kapanırsa bidaki seçime bkp %60 la iktidar olur.
belmondo Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bi dtp yi kapatamadılar adamlar pkk arka bahçemiz bile dedi. bu öylece bir dava olarak kalacak ve akp ne yapacak senmisin bana dava açan bir gece de bir kanun yargıtay savcısı sürgün ve meslekten men. gene bir kanun yargıtay başkanı görevinden men ve başa akp ci bir başkan
sir Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 belmondo said: koyun onlar yarın başa komunust biri bile geçse hepsi komunust olur akp de güdüyor onları merak etmeyin onlar koyun da, siz öküz müsünüz? çok mu iyi tanıyosunuz akp seçmenini? sg-1, olay bu kadar basit değil. akp'nin yaptıklarına hukuki yollardan, demokratik yollardan karşı çıkabilirsin. ama partiyi bütünüyle kapatmak ne derece demokratiktir? sokaktaki insan bu kararın tamamen hukuki olduğuna inanır mı?
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bence çok acele bir dava oldu.Yani şuan kapatılsın derim.Ama bence elle tutulur göze sokulur bir kanıt bulunana kadar böyle bir dava açmak biraz da kumar oynamaktır. Yargıtay başsavcısının daha dilekçesini vermeden önce gidip yargıtay üyeleri ile konuşupu işi sağlama bağlamış olmasıda mümkün tabii. Mesela: -Ya abi,faraziden soruyorum,şu akp için nedion sen? diyerek yoklamış olabilir.Sonra da gidip dava açmıştır belki.
daverc Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Akp istediği yeri istedigi sekilde demokrasi hukuk falan diyerek parsellesin domine etsin problem yok, muhalefet hukuk mahkemeleri araciligiyla kapatma davasi acinca yandım anam.
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ellerinde yeterince delil olmadan bu davayı açıcaklarını sanmıyorum. Eminim yeterince gerekli sebep vardır.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 akp kapatılırsa çok yazık olur. yine çoluk çocuk ağlar salya sümük "demokrasieee demokrasieeee" diye.hiç bir halta da yaramaz. insanların bu adamların gerçek yüzünü görmesi gerek .yoksa akp kapatılır bkp kurulur.
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 tamam belki yaptıklarından hoşlanmayabiliriz ama milyonlarca kişi onlara oy vermiş. parti kapatmak bu kadar kolay olmamalı. hollanda'da bile pedofili partisi PNVD’nin engellenmesi için yapılan başvuru mahkeme tarafından reddedildilmişti. asdfgffghhjkl
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 iddalardan birisi : dış işleri bakanlığının fethullah gül okullarina destek vermesi.
Tarist Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Daha ne delil istiyosunuz ya ? Gelsinler zorla türban mı taksınlar başınıza bu mu yani son nokta.
Prawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 AKP kapatıldığı an, başka ad altında %60-70 le geri döner. Bizim halkımız mazlumun,ezilenin yanındadır.
Öne çıkan mesajlar