moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Biraz önce bazı programları sildim. temizlik yaptım yani. neyse şimdi google da herşey italik. winamp ta liste italik. bu temizlikten önce normaldi herşey. xp kullanıyorum. şimdi düzeldi.belki birinin başına gelir diye ne yapmadığımı anlatayım. Denetim Masası>görüntü>görünüm>gelişmiş aşşadaki öğelerin hepsine baktım italik varmı diye. yoktu. hiçbişey yapmama rağmen düzeldi. xp işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 moriQ said: şimdi düzeldi.belki birinin başına gelir diye ne yapmadığımı anlatayım. Denetim Masası>görüntü>görünüm>gelişmiş aşşadaki öğelerin hepsine baktım italik varmı diye. yoktu. hiçbişey yapmama rağmen düzeldi. xp işte. of patladım.. ben de tam $u an Hardy Heron (alpha 6) kuruyodum :) sanırım devam edemicem gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar