Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Hiç bir belli sebeb yokken bi anda 2GBa yakın olan boş yer 190MB gibi bir hal aldı. Vİruz veya benzeri bişi olduğunu sanmıyorum, daha öncede benzer bişiler olmuş daha sonra gene bi anda haşırt diye eski haline dönmüştü. Swap file buyukluğunu XP nerden görebilirim direk dosya olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sistem geri yükleme nedeniyle olabilir. FolderSizes ile diske bi bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Biraz daha detay lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 rar falan gibi bişeyler açtın mı? temp dosyası falan vardır büyük böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bilgisayarım simgesine sağ tıkla. Sistem Ger Yükleme sekmesine gel ve Bütün sürücülerdeki Sistem geri yüklemeyi kapat kutucuğunu işaretle > uygula bunu bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 WOahhhh 3GB boş yerim oldu :) Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 o dediğinizi yapınca bilgisayara bişey oldugunda geri yukleme yapamıyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 e yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 system recover kaç kere hayatımı kurtardı bilmiyorum asla kapatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 hiç kullanmadım şimdiye kadar. 3 sene format atmadan cillop gibi kullandım makinayı. hdd yanmasaydı devam da edecektim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 PAzartesi günü değişiyor makine zaten. Ama çalışacak alan kalmamıştı nedense bi anda şişti bi anda düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar