emre234 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bunlar kankamla yaptıgım chatten alıntı Emre : bilgisayarda baydı yeni bişler lazım bana herşeyden bıktım kızlar hariç ZeuGmA: euhueh bunun en güzel yolu intihar ZeuGmA: onuda götüm yemiyor Emre : Life after death e de inanmıorum inansam emin olsam bi sn durmam ZeuGmA: euhueh Emre : cidden kesin öle biş varsa öldürsün beni tanrı kimse Emre : tanrı kim sence ZeuGmA: ya sikecem sus mına koiyim ZeuGmA: iyce bunalım olacam Emre : Tanrı diye bişey varmıki ? VArsa Tanır kim ? Biz neyiz nerden geldik ? ZeuGmA: darvin... Emre : Hayatın amacı ne neden dogup büyüyüp ölüyoruz ? Emre : madem ölecez nie doguyoruz o bahsedilen sonsuz hayatta başlayalım direk yaşamaya Emre : herşeyin istedigimiz gibi oldugu o hayat Emre : bu soruların mantıklı bi cevabını şimdiye kadar duymadım ZeuGmA: kim duydu ? Emre : Duyan varsa bilen varsa söylesin ZeuGmA: söyleyim tanrı benim Emre : sonunda kabul ettin demek ZeuGmA: sizi dalga geçmek icin yarattım Emre : tanrıda aynen böyle yapmış olmalı ZeuGmA: abi zaten hayat şaka gibi ZeuGmA: birileri bizimle dalga geçiyor gibi ZeuGmA: bak benim hayatıma ZeuGmA: notlarım cok iyi diyorum seviniyorum mutlu oluyorum Emre : bi gün gökten belkide yer altından birşey çıkacak ben tanrıyım sizle dalga geçimek için yarattım yanlızlıktan sıkıldım zırvalayacak ZeuGmA: götümde kıl donuyor ZeuGmA: dalga geçiyor bneimle ZeuGmA: dersleri sıçıyorum Emre : not ne olm bi sikindirik şeyle mutlu oluyoruz biz neyiz ? Emre : saçmalıga bak benden daha beyinsiz bir insan beni deyerlendiriyor kagıda not denen bişey yazıor o iiyse mutlu kötüyse öutsuyz oluoruz ZeuGmA: ahah bende aynen oyle düşünüyorum ZeuGmA: çok acayip ZeuGmA: insanların emri altındasın Emre : PEki ya mutluluk madem bukadar ii bişey neden tanrı denen .... bizi sürekli mutlu olacagımız şekilkde yaratmadı Emre : belki kendide mutsuz Emre : onun herşeyini ... ZeuGmA: ahah ZeuGmA: sktriet bu konuları ZeuGmA: bunalım oluyoruz Emre : olm açıga çıkarmak gerek bazen içimize at at asıl ozaman kötü hep içimizde beynimizde soru işaretleri dolu ZeuGmA: o soru işaretlerini ortadan kaldırabileckesek konusalım olm Emre : bana yeni bi gezegen yapsınlar sonsuz yiyecek giyecelk içecek sonsuza kadar orda yaşıcam Emre : isteyen gelir isteyen bu saçma yerde kalsın Emre : belki ozaman daha iyi olur ZeuGmA: oldu bide açıyım ZeuGmA: BUNALDIM LAN Emre : ben sabahtan beri bunalımdayım
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ergensiniz dimi? 17inç mönitörünüzde vardır şimdi
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 lol wulfgar[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Yaw böyle konulardan bunalıma girilirmi hiç anlamam.. Kız meselesi, ders falan genelde bunalım sebebidir, ne bilim allah niye yarattı hede hödö anlamam niye bunalıma gireyim ki??[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 abi monitor nerden çıktı hahhaa :)[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 metafizikle uraşmayın bunalımdan komaya ve hatta ölüme fln sürüklenebilirsiniz[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Belki bunalım takılmaya özeniyolardır karışma çocuklara :-)
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 said: Angelfire, 02 February 2004 01:30 tarihinde demiş ki: abi monitor nerden çıktı hahhaa :) çok ayrı bambaşka bir geyiktir o :D ama ordaki geyiği anladınız sanırım.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 gidin bi 2. dünya savaşı ile ilgili kitaplar falan okuyun sora son dönem edebiyatından toplumcu bikaç yazarın kitaplarını okuyun. ondan sora bi bakın bakalım şu konuşmalar saçma mı gelicek ne ?[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ama en farklı bunalımı da kendimin yaşadıgımı düşünüyorum.. Öyle din, min değil merak etmeyin.. =) Gerçi derslerden dolayı biraz unuttum umarım yine aklıma gelmez.. :([signature][hline]Blackice a.k.a Vulture
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 yeeeeeeah "life afterdeath'e" inanıyomusun sen baba k3nk ?[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 Rujann Do/MixReborn
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 abi life after death ne ya!!!!?!? Çok iğrnedim şimdi sen böle belirtince :) Evek evek kesin ergenler ve 17inç mönitörleri var..
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bu saatte "Iron maiden rulez" dan başka yazacak bir şey bulamadın mı? kendine cevaplayamayacağın sorular sorma, rahat edersin.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
emre234 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 İide o sorular hep kafamda biri cevaplasın istiorum adam monitör diyor
emre234 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 İide os soruları unutamıyorum cevaplasanıza ne montörü fln ? yoksa sizdemi bulamadınız cevabını bide kendinize sorun benzer soruları
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 anahtar kelime monitör :p herşeyin cewabı orda.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Bilimsel bir inceleme gerektirir mi bu monitör kelimesi ya bu geyiği çok merak ettim bi söleseniz :)
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 sly ahah :)[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ah be emrecim be. Bence bu kadar karışık düşünme, kasma. Bi hobi bul sar kendini bak ne güzel kitap oku demişler...
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sanal alem gerçeğinden genişse, (ki öle) O zaman tanrı sanal alemdedir... Tabi yukardaki yalandır sadece geyiğine yazdım, ama olay monitörde, oha hemde 17inç miş
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 *!monitörü gözlerinin hareketleriyle sağa sola yamultur*[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Öne çıkan mesajlar