DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 daha yeni topladigim pc gayet guzel calisirken yuklu olan norton antivirus programini kaldirdim dogal olarak restart istedi ama restart attiktan sonra ekran karti rami falan yuklendikten sonra uzerinde intel yazisi olan resme kadar gelip ordan tekrar restart atiyor kablolari falan kontrol ettim herhangi bisey cikmadi zaten norton kaldirana kadar da hic bi sorun yasamamistim herhangi bi fikri olan varsa cabuk cevap verirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 chkdsk çek güzelinden ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 chkdsk cekemiyorum daha baslar baslamaz restarta donuyor sadece bios girebiliyorum biosa girme ekranindan bios girmezsem direk restartliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ha ben yanlış anlamışım o zaman. hdd yi görüyor mu bak bakalım? kasadan dıtlı bipli sesler geliyor mu? bios pilini çıkar bi dakka sonra tekrar tak belki saçma bi sorun olmuştur aklıma bunlar geldi. edit: ya da hiç bişi yapma setup a girebiliyor musun onu söyle belki tam boot sırasında res atıyordur o zaman cd ile boot edip düzeltebilirsin sistem dosyalarını belki sorun sadece oradadır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 off sorunum cozuldu ama hala sebebini merak ediyorum philips go gear mp3 player takiliydi usbden onu cikardim ve normal acildi inanilmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 mp3 player ve flashdiskler çoğunlukla ya geç açılmasına ya da hiç açılmamasına sebep oluyor bilgisayarın. Sanırım boot ederken onu da ayrı bir drive oalrak görmeye çalıştığundan. Emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bi önceki bilgisayarımda hiç yaşamadım böyle bi sorun ve boot sadece hard diskte bilgisayarda neden böyle bi hata yapıyor anlamadım bencede flashdiskten boot etmeye çalıştı sanırım ama yine de mantıklı gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Noton'un da haybeye almışsın günahını.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar