Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanya'daki ensest ilişki tartışması

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Ya gönül işi bu, sana bana etik gelmez saçma gelir ama kardeşler birbirini sevip evlenir bilemeyiz insanların ne düşüneceğini... o yüzden akraba evliliğinin suç olması yanlıştır bence.

ama ensest ilişkiyi caydıracak başka yasalar uygulamaya konabilir.örneğin iki kardeş evlenip sakat bi çocuk doğurursa bu çocuğun sağlık ve bakım masraflarını kendileri ödemek zorunda bırakılmalı. Devlet ensest ilişki sonucu sağlıksız doğan çocuğa bakmakla yükümlü olmamalı...
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle her ilişkide çocuk olacak diye bir şey yok. Olsa bile sakat olup olmayacağı da kesin değil. Zaten sakat bir çocuk yapmayı isteyecek bir çift olamaz. Sakat çocuk yapma riskine rağmen evlenmeyi göze alan bir çiftin yasalarla engellenmesi bana mantıklı gelmiyor. Bu riskten haberi olmayan çiftler olabileceğini de düşünürsek, evlenmeden önce çifte olayın riskleri hakkında bilgilendirici bir yazı okutup imzalattırmak yoluna gidilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Çocukların genetiği bozuk olmayacaksa dert değil elbette. Sevsinler birbirlerini kardeşler. Ama işin psikolojik boyutu kurulu düzenimizi çökertir. Zaten herkesin sorunları var, çocuklarımıza akraba evliliği yapabileceklerini, abilerini, ablalarını, kardeşlerini, belki de babalarını, annelerini eş olarak görebilecekleri mesajını verirsek neler olur tahmin edemiyorum. Valla ne düşünürsünüz bilmiyorum; ama gerçekçi olmak gerekirse kendisine en yakın bulduğu kişilerle evlenme isteği dolayısıyla millet anasına babasına bile abanabilir, bırakın kardeşi. Olur yani. Öğk. Sonra yaptığın çocuğa ne gözle bakarsın o da ayrı bir konu tabii. Kesinlikle engellenmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

İğrenç bir durum. Çocuk sakat olacak vs.. çok boş tartışmalar.
Çocuklara bunu nasıl açıklayacaksın ?
4 çocuk yaptın, 2 - 2 birbirleriyle mi evlenecekler ?
O çocuklar nasıl bir psikolojide büyüyecek ?
hastalıklı insanlarmış, engellenmeleri gerekiyordu.

Biyoloji hocamıza eşcinsellik bir hastalık mı diye sorduğumuzda ;
Doğal hayatta, hayvanlarda, dişi en güçlü ve sağlıklı erkek ile çiftleşeceği için, bu hastalıklı DNA 'nın aktarımı da mümkün olmuyor ama malesef insanlar için geçerli değil. Tıp sayesinde çocuğu olmayan insanların çocuğu olabiliyor, kalıtımsal olarak engelli doğan bebekler tedavi edilebiliyor, böylece bu genler sonraki nesile aktarılıyor. demişti.
Bir sonraki nesile aktarılmaması gereken hastalıklı DNA'larmış bu 2li bana kalırsa.. yazık olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
Sanıyosunuz ki millet ohş bacım diye girişiyor birbirine. Küçüklükten beri ayrı yaşamış birbirini görmemiş insanlar aşık olabilir birbirine. Sen siz kardeşsiniz evlenemezsiniz dersen önce skandal der sonra hasie der.

ana oğul, baba kız, ana kız, baba oğul versiyonları da olabilir bu tesadüfün, sakat yani
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere ordu'da gece yarısı arkadaşla tekel büfesinden alışveriş yaparken yaşlı bi elemanla muhabbet etmiştik yarım saat. adam 26 sene mi ne hapiste yatmış, "içerde görmediğim tek şey babasını şeyetmeyen" demişti ama bu aşırı özgürlük ortamı sonunda o günleri de gösterir gibi bize.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
bi kere ordu'da gece yarısı arkadaşla tekel büfesinden alışveriş yaparken yaşlı bi elemanla muhabbet etmiştik yarım saat. adam 26 sene mi ne hapiste yatmış, "içerde görmediğim tek şey babasını şeyetmeyen" demişti ama bu aşırı özgürlük ortamı sonunda o günleri de gösterir gibi bize.

füks hapse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...