paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Selam, Bir aile dostum Citroen C4 1.6HDI otomatik almayı planlıyor. Golf ve Leon gibi araçlarla kıyaslamış. DOnanım ve fiyat olarak oldukça memnun kalmış ama deneyimlerini dinleyebileceği kimse bulamamış. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Her ne kadar Citroen surmus olmasamda fransızlardan ağzı yanmış bir tuketici olarak direk VW ye dönemesini öneririm! Fakat C4 coupeside ayrı bir hoş! :) Tahmince yumuşak amatisor ve direksyon tepkileri, bolca body roll, şehir içinde süper ama dışında rüzgar tuneli tadından bir araç olur! Ama dediğim gibi bunu citroen üzerinden değil bindiğim fransız araçlarına göre yorumluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bende kesinlikte tavsiye etmem. Yol tutuş rezalet, malzeme kalitesi kötü, kokpit ergonomisi de vasat... 1.6 dizel otomatik hatchback araba istiyorsa aile dostun Toyota Auris 1.4 D4-D ya da en iyisi yeni makyajlı focus 1.6 TDCI otomatik alsın... Pek yakın zamanda gelecek olan Citroen C5 dışında fransız otomobili almaktan kaçınlılmalı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Selam, Ona bunu söylersem adam yıkılır :P Hemencecik gönül bağı kurmuş sanki araçla :D Auris'e mi yönlendir diyorsun şimdi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ford Focus daha iyi aslında, ama auris bile citroenden iyidir... en azından japon arabası sorunsuz olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ford'da kalas gibi araba yapıyo afedersin.. Volvo S40 nasıl? Bunların dizelleri 42 bin YTL civarında. Araba makyajda tazeledi. Bence fena alternatif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Selam, Kalayı yedim :P Fazla uzun olmasın istiyormuş. Yoksa A4 için beynini yemeye çalışmıştım onun. Auris için pek naz etmedi :D Focus aklıma gelmedi. Yerli mi yoksa ithal midir Focus 5 kapı?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Astrada bu fiyat dilimine girmiyor mu? Vodan sen nasıl bildirmezsin :) :P 5 Kapı versiyonu ispanyada uretiliyormuş focusun! Yerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 "Amerikan" arabasına karşıdır para tavsiye etmez öyle yakınlarına :) Astra'nın bi esprisi kalmadı bu saatten sonra. Daha yeni tasarımlar tercih edilmeli diye düşünüyorum ben. C4'te oldukça eskidi artık gidip ona para vereceğine hiç değilse 308 alsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Abi ne yaptın Peugeot alınır mı? Gitsin yaksın parayı daha hayırlı bir iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 pejonun otomatik dizeli varmı? bakmadım, 307de yoktu edik: yokmuş zaten, varsa da alınmaz ÇÜNKÜ ADAMLAR İNATLA 4 İLERİ "PORSCHE STYLE" TIPTRONIK VITES KULLANMAYA DEVAM EDIYOR delirecem.. 1.6 benzinli 120hp 160nM tork araba yapmislar.. otomatik vites 0-100 13 saniye.. şehir içi 10.3 litre manuel vites 0-100 10.8 saniye.. şehir içi 9.3 litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selam, Astra teklif ettim ben ama sevememiş deli gönlü :P Bunca opsiyon sunarsam 'ulan sana soranda kabahat' diyip ikinci kalayı atacak bana :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 3 aydır filan kullanıyorum bahsekonu arabayı şirket arabası olarak. sağlam, kütür kütür bir otomobil izlenimi vermiyor, tok değil. vites geçişleri acemi şöförler gibi (hınk-rööaaa yaparak geçiyor), hızlanması seri değil, el freninden garç gurç sesler geliyor etc... ama diğer yandan kokpiti filan rahat, uzun yolda güzel akıyor, sarsmıyor fazla. tiptronik olması hoş, arabacığın kendisi çirkin değil, filan. cıs diyemiycem ama hayallerimin arabası olmadığı kesin. bence duygusal bağ kurduysa, ğek sevdiyse bırak alsın, yok hala aklı başka yere çelinebiliyorsa tut almasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Auris e bakın.... beğenecektir... ama ben hala Ford Focus 1.6 TDCI Otomatik diyorum... Hazır makyaj yemişken tam da zamanı. Makyajla beraber iç mekan kalitesi falan da accayip artmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hernekadar yeni mondeo ile baya bir sempatim eksiden artiya gecmisse bile yine de hala bir ford alip binesim yok. agizlari ile bir kac kus daha tutmalari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Sintisyzer said: pejonun otomatik dizeli varmı? bakmadım, 307de yoktu edik: yokmuş zaten, varsa da alınmaz ÇÜNKÜ ADAMLAR İNATLA 4 İLERİ "PORSCHE STYLE" TIPTRONIK VITES KULLANMAYA DEVAM EDIYOR delirecem.. 1.6 benzinli 120hp 160nM tork araba yapmislar.. otomatik vites 0-100 13 saniye.. şehir içi 10.3 litre manuel vites 0-100 10.8 saniye.. şehir içi 9.3 litre 1600 motorla nasil basarmislar 10.3 yaktirmayi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bugünkü çoğu 1.6 öyle yakıyor ki... Benim araba da benim kullanımımla 9.9 litre yakıyor... 11.5 litreleri gördüğüm de oluyor... Motor hacmi küçük ama yeni arabalar güvenlikti bilmemneydi derken çok ağırlaştı. Kaldırmıyor motor. Passat a 1.6 motor koyarsan ya da böyle oluyor doğal olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 1312kg, otomatik 1.6 pug 308 benim 307m 1350kg gibi bişeydi, ki arabanın heryeri plastik, ve 11.2 gibi bi fabrika verisi var şehir içi için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 MrMarvelous said: Benim araba da benim kullanımımla 9.9 litre yakıyor... İyi bari 10lt yakmıyomuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Selam, Ford'un sitesi bilgi ve detay verme konusunda süper; Otomobilin genişliğini ayna dâhil eriyorlar sadece >:( Auris ile Ford'a yarın gidip bakmaya çalışacak. Umarım alır birini gelir de bana musallat olmaz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar