Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi-xenon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vodan said:

Bu arada Cruise Control dediğiniz şey çok aşmış bişey değil benim arabada bi sinyal kolunu değiştirerek uygulatabiliyosunuz 150 YTL gibi bi maliyeti var. Tabi arabada hazırlığı olması da gerekir her araba Opel değildi di mi? :P Ben gerektiğinde vitesi kendim düşürürüm sadece otobanda hızı sabit tutsun gaza basmayım denirse 150 YTLcik.
yok yaa
peki 1.6 otomatik astra g ye uygulanabiliyor mu acaba o?
cruise control çok büyük rahatlık çünkü araçta bence.öyle bişey varsa yarın gidip taktırıyorum...
Mesaj tarihi:
Para biraz geç baktım kusura bakma, Auris dizellerde bazı benzinlide olan opsiyonlar yok, sebebini bende bilmiyorum mesela arabayı alırken ben xenon sorduğumda bana dizellerde sunmuyoruz gibi bir cevap vermişlerdi. bu arada auris in şehir dışı tüketimi gerçekten inanılmaz düşük ben caddebostan-tuzla yapan birisi olarak söylüyorum eğer arabayı çok sıkıştırmazsanız gerçekten yemiyor gibi birşey :) Ama seçme şansım olsa Auris i alır mıydım diye bana sormayın sakın :P
Bu arada hız sabitleyicisi deyince aklıma geldi, konsollar her model için aynı üretildiğinden kadranda yeri var, böyle geceleyin ışık vurunca fln gözüküyor ama sabitleyicinin kendisi yok :)
Mesaj tarihi:
Selam,
JsH said:
...bu arada auris in şehir dışı tüketimi gerçekten inanılmaz düşük ben caddebostan-tuzla yapan birisi olarak söylüyorum eğer arabayı çok sıkıştırmazsanız gerçekten yemiyor gibi birşey :) Ama seçme şansım olsa Auris i alır mıydım diye bana sormayın sakın :P...

Tüketim değeri nedir yaklaşık? Çünkü ben de Tuzla-Dudullu arası gidip gelicem hergün.

Bir de tekrar almamanı gerektiren olay nedir?

Ayrıca hariçten hız sabitleyici takılabilir mi bunlara :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Jetta ve Passattaki stoplar sanki led değilde yansıtıcılarla led görünümü verilmiş gibi duruyor. Yalnız yanıp sönmesi led gibi. Fade efekti olmadan 1 ve 0 şeklinde. Yinede şu 300 lira verip sonradan alınıp takılabilen led stoplar kadarını yapamamışlar mı :)
  • Yeni Oluştur...