Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Arkadaslar Konyada Yıkılan Bına Tam Benım cafemın Karsısındakı Sıteıdı Bınanın yıkılısını gordum sok oldum hala soktayım nedensız ve sebebsız yıkıldı sankı yerın altından cekılıyordu gıbıı :-([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 GEcmis olsun cok kotu bir durum[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Saol pıskolojım bozuldu ya bı acayıp oldum[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 O binanın altında Vakko yokmuydu? Eğer varsa ben o binaya gitmiştim 1 yıl önce hatta o binanın yanındaki binada bi pastane vardı...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Bence temiz hava olan orman gibi bi yere git yararlı olacaktır kötü bi durum :( Geçmiş Olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Binamı yıkıldı? Durup dururken? Biraz ayrıntı verirmisiniz merak ettim? Geçmiş osun... Hurriyetten baktım haber bumu? http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@nvid~365977,00.asp [signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 03 February 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Geçmiş olsun düşünmemeye çalış sadece. Bu arada ben olsam ormana gitmezdim[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: _NoelBaba_, 03 February 2004 12:34 tarihinde demiş ki: O binanın altında Vakko yokmuydu? Eğer varsa ben o binaya gitmiştim 1 yıl önce hatta o binanın yanındaki binada bi pastane vardı... Evt arkadas o bına dan bahsedıyorsun ya ben bısey anlamadım en fazla 6 7 sanıye içinde çoktü hanı yas pastanın ustune basarsında ezılır ya sankı bınanın ustune ole bırı basmıs gıbı oldu hala soktayım aklıma geldıkce ya nasıl oldu bır patlama bıle olmadı sarsıntı olmadı bınanın coktugunu gordum bıde cıglık seslerı geldı ıcınden :-([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 03 February 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: SouLForGeD, 03 February 2004 12:47 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun düşünmemeye çalış sadece. Bu arada ben olsam ormana gitmezdim nasıl dusune bılırımkı ya dusundukce aklıma gelıyor oradan ınsanları cıkarıyorlar ulen o değilde sankı savas var 600 tane asker geldı onu anlamadım ya :-([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: SouLForGeD, 03 February 2004 12:47 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun düşünmemeye çalış sadece. Bu arada ben olsam ormana gitmezdim Töbe töbe yani o yaratık sadece ormanda mı çıkar karşına pls yapma ormanı kötüleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 arthur zaten orman dedıyse gıdıp de ormanda kal demedı ya kış gunu ne işim var olm ormanda ben saçmalıyom sız batırıyorsunuz :-([signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 soul adamın psikolojisi bozuk zaten sen iyicene bozdun :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Yok ya ben belki tırsarda kafası dağılır diye koydum onu :) Senin eğer yakınlarda akrabaların ve kalabileceğin bi arkadaşın varsa bi süre orda kal uzaklaş yani ortamdan[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yazık ya :(.[signature][hline]It Is A Good Day To Die [Bu mesaj replikas tarafından 03 February 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ofhh büük geçmiş olsun.. bzm de bi ark konyadaymış şu an (fosfat ii tanır) ona da geçmiş olsn valla cümlemize.[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar