Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi serverimiz uo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar birisi kursun server eğlenelim biraz ne dersiniz?
kendi çapımızda bir kaç saat katılırız.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Mesaj tarihi:
yoo karşıstırmaya gerek yok öncedende çok yapıyorduk geceleri ve konu dışına yazıyorduk kanun değiştiyse bilemem.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Mesaj tarihi:
Avolan berbat Cok ıstıosan sen yarat server ogrenmenın sınırı yoktur :d zorlayın kendınızı bıraz ayagınıza beklemeyın (aksam aksam ogutler boghh)[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr:

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
Açarım sorun değil de millet telnete abanacak herkeş sizin gibi temiz değil ki ondan istemiyorum yoksa seni mi kırıcaz Newbie.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Mesaj tarihi:
bizden başka bilen olmıyacakki biz bize takılcaz maksat geyik muhabbe olsun .Gece sıkıntısını çözmenin bir yolu yani :)

[Bu mesaj GM-Newbie tarafından 03 February 2004 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
elimde pvp serverı var bir tane 2002'de mi ne yapmıştım açayım isterseinz ama lagdan kafayı sıyırırsınız..[signature][hline]Blackice a.k.a [Vulture]
Baggio, 01 Şubat 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
Arkadas rogue galiba, Allah akil dagitirken acaip saklanmis gibi duruyor.

[Bu mesaj Black1ce tarafından 03 February 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya baska bi oyun vardi ya. bi ara nebula felanda baslatmisti? kucuk askerlerin oldugu ?_ o olabilir ama zaten ben oynamicam.
-sana ne oluo quamor oynamican sanane
-eh haklisin valla pardon :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
abi giremiyorum yaw..creating char da kalıo..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
  • Yeni Oluştur...