Cooldragon Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 @nileppezdel Forum olayı söyleceklerim. Bir ürün almadan kontrol ettiğim bir çok forum var. Örneğin DVD Yazıcı olayında bu forumlarda genellikle her model yeni başık açılır. Yapılan yorumların yanında test programları ile bu ürünleri farklı medyalarla test edip test sonuçlarını bu forumlarda yayınlayan insanlar var. Bir ürün almadan önce 100-200 kadar kişinin o ürün ile ilgili yorumunu ve ellerindeki teknik bilgileri okuyabiliryorsun. Şimdi üretici / dağıtıcı yada "reklamcı" birileri bu forumlara üye olup kullanıcı numarası yaptıklarında. Yanıltıcı bilgiler verdiğinde 1. bu sitelerde gerçekten iyi niyetle tecrübelerini paylaşan insanların emeğini sabote ediyorlar. 2. Reklamların esiri olmak istemeyen bilinçi tüketici olmaya çalışan insanlara zorluk çıkarmış oluyorlar. 3. Bu siteleri bilgi paylaşımı için yapmış kişilerin emeklerine iyi niyetlerine saygısızlıktır. Bu yapılan insanların bilinçli tüketici olmak yolunda ellerinde kalan son kalenin düşmesidir. Demişşinki bazı insalar bu forumlarda zevk için yalan söyleyebilir. Siz kirli bir sokaktan geçtiğinizde bu sokak zaten kirli bende tuvaletimi buraya yaparsamn ayıp olmaz diyor musunuz? Bir forumda zevk için yalan söyleyen bir kaç insan olma ihtimali bu insanların yaptıklarını doğru mu kılıyor? Ben burada onaylanıcak bir yer göremiyorum. Görenleride anlayamıyorum. Cep telefonu ile ilgili söyleyeceğimde. Düşünün sahil kenarında oturmuş rahatlamak için gemileri seyrediyorsunuz yada sevgilinizle sahilde yürüyorsunuz. Birisi gelip sizden resmini çekmenizi rica ediyor. Sizde rahatsız edilmiş olmanıza rağmen iyi niyetinizle yardımcı oluyorsunuz. Bu noktaya kadar her şey normal fakat resim çektiren kişinin amacının resim çektirmek olmadığını elindeki ürünün reklamını yapmak için sizin iyi niyetini kullandığını öğrendinizde kendinizi altılmış hissetmez misiniz? (Ben şahsen bunu yapan insanın suratına tükürürüm hatta iyi günümdeysem o telefonu bir tarafına sokarım) Daha sonra sizden resmini çekmenizi isteyen herkese şüpheyle bakmaz mısınız? Ben bu olaydada onaylanacak bir durum göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Valla bilemiyorum tercih meselesi de zaten sürekli aldatıldığımız bir dünyada reklamcıların ürünü sattırmaları ne kadar yanlış ki? Daha büyük kandırmacalar var, daha çirkin kandırmacalar var siz gelmiş vay efendim neden böyle reklam yapıyuorlar diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 nileppezdel said: Valla bilemiyorum tercih meselesi de zaten sürekli aldatıldığımız bir dünyada reklamcıların ürünü sattırmaları ne kadar yanlış ki? Daha büyük kandırmacalar var, daha çirkin kandırmacalar var siz gelmiş vay efendim neden böyle reklam yapıyuorlar diyorsunuz. AHAHAH http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tartismayi+makro+duzeye+tasiyan+ibibikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 pwned!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Abi ona bu konuda katılmam mümkün değil neden bu kadar rahatsız olduğunu anlayamadım. Ve hakkaten de reklamdaki knadırmacalardan bu kadar rahatsız olmaması lazım ben de onu belirtmek için öyle yazdım. Bu şekilde rencide etmen gereksiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Werewolf said: AHAHAH http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tartismayi+makro+duzeye+tasiyan+ibibikler Çocuğu rencide etme hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 arkadaşım birbirinizi rencide etmeyin!! burası rencidabık* savaşı yapılacak yer değil.. 1516 mercidabık savaşından esinlenme. bense resmi koyacak yer arıyordum. bi tane daha var ama o da başka zamana inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Modların kötü espri yapması yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 aslında belki de yasak olabilir biliyor musun? ben gidip bi kendimi imha edip geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar