dieevil Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kısaca anlatım Ozelden kapsamlı anlatırım.Bır Borsa programında anlık olarak bır verıyı takıp edıcek sekılde, ve belırtıcem sayının altına dusunce yada yukselınce alıs yada satıs tusuna basıcak .Olay gayet basıt programa entegre mı olur ayrımı olur artık onu yazıcak olan arkadas belırler Bu ısle cıddı anlamda ılgılenen (program yazan) ısı yada hobısı bu olan arkadasları ozelıme beklıyorum . Gereklı programı saglıycam bılgı amaclı ss de gonderebılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 "suya sabuna dokunmadan para kazanma programı" desek ya $una kısaca. ki$isel görü$üm etik olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben de isterim bu programdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 open relationship resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 niye etik değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar