Black-ice Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu yaz 2 haftalığına amerikaya gideceğim de. hep bir gibson les paul alma hayalim vardı. gitmişken orada daha ucuzdur diye düşünerekten bu hayalimi gerçekleştireyim diyorum. oradaki-buradaki modellerin fiyat farkları, amerikada kaça satıldıkları falan hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebemünk Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 valla Amerikadaki fiyatları tam olarak bilmiyorum ama olsa olsa Türkiye'den biraz daha ucuzdur. En iyisi uzak doğudan getirtmek öyle şeyleri, nasıl olsa çoğu orada üretiliyor ve çok daha ucuza bulunuyor. Benim yaşadığım Vancouver'da (Kanada) çok farklı değil fiyatlar, internette bir araştırma yaptığında karşına çıkan fiyatlar kadar, biraz pazarlık yapsan belki yanında birkaç birşey daha verirler en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gibson Les Paul BFG Limited. Böyle bi gitar yok. Amerika fiyatı 3.500 dolar. Yani. Les Paul hastası olarak bir bfg almak için neler vermezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben geçen sene amerika'dan Gibson Les Paul Studio Vİntage aldım.Oraki fiyatı 800$+vergi idi.Türkiye'deki fiyatını bilmiyodum geri döndüğümde ise aynı modeli Ankara'da 2000€'ya gördüm.E sevindim tabi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 www.music123.com dan araştır burdaki fiyatı ordakinin 2 katı genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gibsonlar hakkında bir fikrim yok ama taksim pera müzik te 1900€ ya satılan ESP eclipse amerikada 1300$ a satılıyor. 1500 ytl den fazla fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ben yazın japonya'dan ekipman kaldırmayı düşünüyorum. ibanez amfiler hakkında fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ben amerikadayim, turkiye fiyatiyla pek farkli degil burda fiyatlar. ben gitari alirken baya arastirmistim en son ebayde yari fiyatina gordum aldim, ebaye bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 alcağın gitarla alakasi var ibanez esp lerde pek oynama yapmaz çünkü japon yapımı ama gibson fender amerikan jacksonlarda deli gibi ucuza alırsın misal orda 800$ olan bi amerikan fender burda 1850 1900$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar