Xoo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Doğruluk payı var mı? işletme gibi bölümlerin santral kampüsüne taşınmasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 kızlarınız güzelse taşının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 santralde güzel kız bulamadın mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 more the merrier, gibi daha cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 csyi taşısalar plz bıktım bıyıklı veya türbanlık kız ve nerd cscileri mathçıları görmekten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 CS, hukuk ve matematik dışında ve hazırlıklar dışında alayı taşındı Dolapdere'den. Hatta daha da fantastik olarak, öğrenci işlerini de toptan santrale taşıdılar. Gerekçe olarak anladığım kadarıyla biz çok primitif kampüsleriz (Kuştepe ile Dolapdere), tekerleği icat edip totem falan takılıyoruz, biraz uygarlık görelim, bahaneyle santral kampüsüne gidelim falan deniyor. Sevgili rektörümüzün yazmış olduğu kompozisyondan bunu çıkardım ben. Evet fitil oluyorum okul yönetimine ve art niyetli bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar