Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -Wissy said: Ne bicim konusuyorsun ki sen? Yahu eski sevgili moduna donusur 3 senede.. mumkunmu 3 sene bir insan evladini beklemek.. Askerlik bile 15 ay maksimum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kız arkadaşım yok ama elime yazdım pek güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 erasmus yapan arkadaşım var viyanada slat karşılaşıo musunuz acep merak etmedim değil : ) ben de geçen sene oradaydım bu arada, fena yer değil de bayabilir. gece hayatı da öyle çok iyi değil bence, güzel yerler var ama sokaklar boş olduktan sonra ne anladım ben cumartesi gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hayırlısı d: viyanayı gezmiştim bir kere ben güzel mekandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Sly-One çok Türk var burda görmüşsündür, zor biraz bütün Türklerin birbirini tanıması :) Doğru geceleri sokaklar Türkiye'ye nazaran çok daha boş oluyor ama mekanlar tıklım tıklım.. İnsanlar daha rahat abi, Türkiye'de sırf bi gerginlik, sırf bi kavga yok kız arkadaşıma baktın, yok bilmem ne.. Yoruyor insanı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 "life became too solid" outsmart the fever and take us farther from the killing life in capsules a life that can't belong so if i wake up dead to the world with the helm at my command the reaching out of this faced tomorrow in the 11: th hour beckoned closer now as nightfall sends it's grace cue to enter the insatiable ideal slam it shut but the portal pounding lingers what is it; is time undone cannot falter in the security of labour was i supposed to believe? where did i sign did i miss the auction where my life went under the club? went the half mile wondered when the resolution would come life became too solid diluted by the essence of denial caught in fire's eye the self and filter that is i my lip was venom words formed in my mouth hid beneath the tounge never to be seen güle güle =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 4 ay falan sonra ben de ayni durumda ABD'ye gidicem sanirim =/ ve oha sinan yilin 100 gunu cok iyi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 100 gun biraz abartili. Her denk getirdigimde buralara gelirsem 100 gun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 viyana guzeldir ya. taksiciler genellikte türk oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar