dory Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bence kendime "neden ben bu kadar gereksiz işler peşindeyim?" diye bi liste ya, ister istemez uzar gider o. kiz listesi yapmak bkz: ortaokul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 İnsan gibi mükemmel şeyler ortaya çıkarabilen potansiyelde bir canlıyı " bütün herşeyin başı egoizmdir" diyerek katletmek olmaz benim fikrimde budur. Başta bende öyle düşünüyordum gerçi. Tarihteki tüm büyük insanlar egoları için hareket etmişlerdir diye. Fakat bunun istisnasını bulunca sizin "egoist insan" kavramıyla açıklayamıyorsunuz öyle duygular var bu dünyada. Tarih o kadar çok insanla dolu ki , isimlerinin 1 kere bile hatırlanmayacağını bile bile kendisini ülkesinin bağımsızlığı için feda eden. Bunun egoyla açıklanması mümkün değildir. Ego zaten insanla birlikte ölür. Ha kaldıki ego doğuştan gelen birşey değildir. Ailenin ve toplumun bireye pohpohlaması sonucu gelişir.İnsanın doğuştan gelmeyen bir kaynak etrafında şekillenmeside son derece komiktir. Bu aynı "insanın tek amacı para kazanmak olmalıdır" demeye benziyor , sen beşiğinde paraylamı doğdun ? Varlığın amacı bu kadar kolay değil arkadaşlar. Ha bu arada bunları yazdım egom manyak tatmin oldu değil , sadece bu bakışıda görmenizi istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sechil said: JD yaşını merak ettim? Bedenim yaşlı ama ruhum genç benim 20 yaşındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 dory said: arkadaslar, sacmalamaya devam ederseniz konu kilitlenicek, fyi. saç malanmaz taranır. oha bundan sonra da topic kitlenmezse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 JD said: Bedenim yaşlı ama ruhum genç benim 20 yaşındayım Doğru söze ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 KingOfLoss said: dory said: arkadaslar, sacmalamaya devam ederseniz konu kilitlenicek, fyi. saç malanmaz taranır. oha bundan sonra da topic kitlenmezse.. adsfuyadshfau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 JD said: sechil said: JD yaşını merak ettim? Bedenim yaşlı ama ruhum genç benim 20 yaşındayım ohanizm koca adam olmuşsun böle konulara takıldığına şaşırıyorum dorusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 :(:( ama öyle deme ya boşluktan türüo böyle şeyler :/ mesela bu laftan sonra tanışabilirmiyiz desem ne dersin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Oha ortamın AGASI geliyo ona bile atar yapmışız İŞTE PATİ RUHU sdfdfg Neyse konuya yönelik bi şeyler söyleyesim var: Türlü türlü insan tipleri var; eziğiydi(kesinlikle hakaret olarak değil, toplum içinde kendini aşağıda/dipte görenlerden bahsediyorum), megalomanıydı, umursamazıydı, sorumsuzuydu, sorunlusuydu, bilmem nesiydi. Her tür insanla iyi geçineceksin, ya da her türden kızı hemen kendine bağlayacaksın diye bi şey yok. Çoğu erkeğin yakındığı sözde "güzel kızların hep mal gibi tiplerle çıkması" olayı da yalan. Bahseden olmuş gerçi de, sana iyi gelen bana berbat, bana iyi gelen sana iyi başkasına kötü gelebilir. Ne var ki bi insanda görece olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Koca bi okulun ortak ilgi alanına giriyosa peki o insan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Herkesi aynı sınıfa sokamazsın ki? Dediğim gibi işte, herkesin ilgisini çekicen diye bi şey yok. O yüzden tüm genellemeler yanlıştır işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 egon şişmiş şişmiş şişmiş veeee boom diye patlamış. artık yeni bir ego almanın zamanı geldi işe önce o çocuktan başlayabilirsin benim egolarımı çalmaya ne hakkın var de yapış yakasına bu kadar ego manyagı olmayın=sözüm erkeklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sadece erkekler egoist oluo di mi hey allam ya ne alakası var simdi burda "insanların" egosundan bahsedio millet sen tutmus "erkeklere" laf atıosun.ego iyidir ya da kotudur o tartısılır ama sadece erkeklere mahsus deildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ego var super ego var bi de ID Var id! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ist-im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Grow some balls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bende fazla fazla var kesip ihtiyaç halinde olanlara dağıtabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 tatmini zordur, tam tatmin ettim dediğin bir anda en başa dönebilirsin, rekabetçiliği artırır, kişisel gelişime faydalı olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Stblack said: sadece erkekler egoist oluo di mi hey allam ya ne alakası var simdi burda "insanların" egosundan bahsedio millet sen tutmus "erkeklere" laf atıosun.ego iyidir ya da kotudur o tartısılır ama sadece erkeklere mahsus deildir... ne bu şiddet bu celal!! ben "ego sadece erkeklere mahsustur" die bi cümle sarfetttigimi hatırlamadıgım gibi sen de bunu havale geçirdigin postumda tekrar zahmet etmekten kaçınmassan okuyup göreceksin ki öyle bir cümle yazmamışım. neyse konuyu açan arkadaş ego manyagı dedigim erkeklere sadece bir örnek teşkil ettigi için söyledigim (bu kadar ego manyagı olmayın=sözüm erkeklere) sözüne içerlemiş bulunmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayvan_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Çekim yasasını kullanarak herherkızı tavlıyabiliyorum.Çokta yakışıklıyım n'apim şimdi bende mi megaloman olim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 evet işte ben de tam olarak bundan bahsediyordum @hayvan (estagfurullah) yani egonuzu şişirip şişirip ortalıkta ben çok yakışıklıyım her kızı tavlıyorum diye kasıla kasıla dolaşırsanız bi yerde egonuzu patlatacak biri çıkar ve gülünç duruma düşersiniz. efendi olmak bir erdemdir ben çok insan tanıyorum, son derece yakışıklı, arkasından kızların tü tü tü nazar degmesin maşşallah diye laf attıgı arkadaşlarım var ama efendiligi de elden bırakmıyorlar bu onlara artı bir deger ve ulaşılmazlık katıyor. yani herşey insan olmaya bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Elektrik & Gaz & Otobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 diyen olmuş da, davul öğren evet. anlamadım ben feromon püskürteci mi ne koyuyorlarsa artık davullara, tık tık tık tık düz ritm çalmaya başladıktan birkaç ay sonra 3-4 karşı cinsten kişiyle çıkmış insanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gidip o elemana de ki seni egomla döverim sie lan de kavga edin sonra falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 veştitsa said: konuyu açan arkadaş ego manyagı dedigim erkeklere sadece bir örnek teşkil ettigi için söyledigim (bu kadar ego manyagı olmayın=sözüm erkeklere) sözüne içerlemiş bulunmuşsun. yahu ya ben turkce bilmiorm ya da okudugumu anlayamıyorum. eger olayı ozele indirmek gibi bir niyetin yoksa (bu kadar ego manyagı olmayın=sözüm erkeklere) bu cumleyi kurmazsın.örnek bu sekilde verilmez,verilmemeli.boyle bir ortamda eger ornek verceksen bir cinse deginmezsin.evet ben sadece erkeklere laf eden kızlara sinir olurum ve sende burda tam olarak bunu yapmısın .benim ne kadar (insanın afedersiniz "yavsak" olmaması lazım=sozum kızlara) gibi birsey soylemeye hakkım yoksa ve boyle birsey soyledigimde bu soze seninde icerlemen mumkunse bu cumleyi kurmaman lazımdı.her yazdıgın dogru ve uslubu duzgunmus gibi davranıyorsun fakat yanlıs birsey bu bence... Konuyu saptırdıgım icin ozur dilerim...bi daha olmıcak.valla.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar