Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 mADmaXimus said: Zegna said: are you wanna go yorunge? do you wanna go yorunge? :P tamam kizma dsfds yok kızmadim ne kızıcam :) arkadas editledigi postta are you gay? yazmistida ona gonderme yapmiştim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 iyi:D konu hakkinda da kizlar arabaya bakar seven kizlar arabaya bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 seven bakmaz arabaya falan, <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ben tekrar soyluyorum seni o kizlaradn ustun yapan daha dogrusu senden hayir gelmesini saglayan nedir :) yani sen bir ise girerken iyi maasi olmasi seni mutlu etmesini istemezmisin, bunlara bakarsan senden hayir gelmez mi demek oluyor. Hayat secimlerdir erkek arkadasta kiz arkadasta iste yasamda. Sevgi ask bunlar tamam ama bunlari saglarken bazi guzellikleride dusunmen lazim. Yoksa arabasi var parasi var burslu burssuz tekrar diyorum turk filmi bunlar. dory said: kamyona bakarım cunku. turk filmi ayaklari demis de birileri, baya komik olmus arkadasim turk filmi cekmiyoruz ve evet ben de bursluyum ve kiskanclik falan yapmıyorum, arabalari da cok severim arabam olsa gezerim tozarim, burda bahsettigimiz zengin fakir ayrimi değil arabaya bakan hatundan hayır gelmez, ana tema bu ayrica recall ayar veremiyosun hatta yetemiyoruz hatta yoksun, sizofren bi patinin bastirilmis 5. kişiliğisin, o sebeple yenigelenlerde takilmalisin, buraya yaramadin sen. tabiki bunlar değil de dusuncelerine katilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 bakar tabii.. -hayatım arabayı bok götürüyor.. şunu bi temizlet. +hıhı -bak sen yıkatmayacaksan ben götürürüm.. +maç bitsin sonra gideriz halanlara -sen beni dinliyor musun? +ben de seni seviyorum hayatım -tamam ben arabayı karşıya götürüyorum. bırakayım oraya iç dış temizlesinler. 10dk'ya gelirim. bira da alıyım mı sana +bira mı? ok. gusta al ama. -hah duya duya bunu duydu.. +gooool gol gol gel öpücem bu dialogda seven kızımız arabaya bakmaktadır, teşekkürler seven kız. keşke her kız sevse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 oha böle kız varsa bana da pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fede said: oha böle kız varsa bana da pls Sen tipten kaybediyorsun sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Recall06 said: fede said: oha böle kız varsa bana da pls Sen tipten kaybediyorsun sorry :( lan ne var tipimde hey allam. dondurma yiyemez mi bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fede said: Recall06 said: fede said: oha böle kız varsa bana da pls Sen tipten kaybediyorsun sorry :( lan ne var tipimde hey allam. dondurma yiyemez mi bi insan ya desene abi sen o daodurma yiyen oldugunu bende ondeki uzun sacli sanmistim seni sory dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 o da sevgilim benim. küsmüştük o ara çekmiş fotoyu koymuş. pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 fede said: o da sevgilim benim. küsmüştük o ara çekmiş fotoyu koymuş. pis vay terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 dasaaa said: bakar tabii.. -hayatım arabayı bok götürüyor.. şunu bi temizlet. +hıhı -bak sen yıkatmayacaksan ben götürürüm.. +maç bitsin sonra gideriz halanlara -sen beni dinliyor musun? +ben de seni seviyorum hayatım -tamam ben arabayı karşıya götürüyorum. bırakayım oraya iç dış temizlesinler. 10dk'ya gelirim. bira da alıyım mı sana +bira mı? ok. gusta al ama. -hah duya duya bunu duydu.. +gooool gol gol gel öpücem bu dialogda seven kızımız arabaya bakmaktadır, teşekkürler seven kız. keşke her kız sevse.. türk aile dinamiğini alt üst ettin hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 paraya bakmıcak hiç bi kadın yoktur. herkes bakar. bakmıyorum diyende yalan söyler zaten. Sadec -18 tipler gönül eğlendirmek içn "aaşığım" yapanlar, paraya bakmazlar. Onun istediğini alamamak, şimdi olmasa bile ilerki aylarınızda sorun yaratıcaktır. Para her zaman mutluluk getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Bizim okulda altında siyah bmw olan KIZLAR olduğundan, hiç bilemiyorum açıkçası kim neye bakar. Arabaya bakan bir kızla da hiç tanışmadım. Genel kanıları kendilerini kesebileceğim yönünde muhtemelen, göz temasından falan kaçınıyorlar okulda. Çok ta yanılmıyorlar, çok pis fileto yaparıeeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 sonra da gelip türk kızlarının neden götü kalkık diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mike said: paraya bakmıcak hiç bi kadın yoktur. herkes bakar. bakmıyorum diyende yalan söyler zaten. Sadec -18 tipler gönül eğlendirmek içn "aaşığım" yapanlar, paraya bakmazlar. Onun istediğini alamamak, şimdi olmasa bile ilerki aylarınızda sorun yaratıcaktır. Para her zaman mutluluk getirir. Peki sen fakir oldugun icinmi aldatildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 lan bu devirde ben bir erkek olarak bile kızın malına mülküne dikkat etmeye özen gösteriyorum, kızlar mı bakmicak? şöyle açıklayabiliriz işin gerçeğini, bu birazcık da yetiştirilme tarzıyla ne bileyim görgüyle veya kişilikle alakalı birşey. arkadaş burada zaten dory'e kişilikli derken arabaya bakabileceğini düşündüğü kızın kişiliğini de ortaya dökmüş oldu bi yandan. toplumda genel geçer şöyle bir kanı var ki dory'nin düşüncelerine sahip insanlara "kişilikli" diyoruz. aslında tamamen kişiliklilik olmasa da (dory üstüne alınma sana kişiliksiz falan demiyorum tabiki alakasız bi örnek bu) iyi yetiştirilmiş olmanın, insanı sevmenin ne demek olduğunu bilmenin, hayatın o kadar da " maddesel " olmadığını düşünmenin de etkisi var. hayat maddeden ibaret değil çünkü. ben şahsen bok gibi zengin olmadığım sürece evlenmeyi düşünmüyorum mesela. parasızlık sorunları doğurur. keşke hepimiz zengin olsak, hepimizin mutlu mesut yuvaları olsa. denyo halkımız türk kızlarının beyinlerine erkeklerin malına mülküne bakmayı işleyip, kızlarını zengin olmayan erkeklere vermeyip yaşamaya devam ettiği sürece zaten genlerinden gelen bir mal takıntısı var dişi insanlarda. eh şimdi evleniceksem mesela, zengin ve tek çocuk olarak yaşayan bir kızla evlenebilirim. nası olsa herşey kıza kalıcak, o zaman senin malın benim malım hesabından yaşar gideriz güzel güzel. bi ekstra harcamam da olmaz. evet ben ayıyım yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Mumu said: l eh şimdi evleniceksem mesela, zengin ve tek çocuk olarak yaşayan bir kızla evlenebilirim. nası olsa herşey kıza kalıcak, o zaman senin malın benim malım hesabından yaşar gideriz güzel güzel. bi ekstra harcamam da olmaz. evet ben ayıyım yapıcak bişey yok. Ayilik degil bu. Zaten o para icin surekli sekilde kiza mutluluk pompaliyacaksin ne zaman kesersin pompalamayi o zaman kiz senden birak seni bosar. Bir nevi uzundonem jigololuk gibi aslinda, surekli en super erkek olmak zorunda kalicaksin. Ekonomik ozgurluk, kendi ayaklari ustunde durmak filan o yuzden onemli.. Kadinlar ekonomik ozgurlukleri olsa zaten mutlu oluyorlar birsekilde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yok işte recall elin yüzün düzgün olunca insanlara fake mutluluklar pompalamak zorunda kalmıyosun. ayrıca cümlemi orda yanlış kurmuşum. düzeltilmiş hali " bi kızla tanışsam çok zengin bi ailenin tek çocuğu olsa, birbirimizi sevip evlensek " diye gidebilir. yoksa jigololuk yapmaya girer dediğin gibi. öylesini istemem lan o ne. büyük konuşmak gibi olmasın da, hiç yaşadınız mı bilmiyorum istemediğiniz bi insanla ilişki. allah düşmanımın başına vermesin, isteseniz de rol yapamazsınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ne jigololgu bilmenesi ya ne alaka ben yillarca calistim okudum en iyi okullardan mezun oldum. iyi bir ailem var diyelim. Kizda zengin evlendik, tamam onun parasi var ama benimde ona kattigim gorgum egitimim var. Benimde param o. Hersey birbirini tamamlar tamamlamazsa ayrilirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ya gözünüzle okuyun rica ediyorum. orda demek istediğim sevmeden etmeden bi kızla parası için evlenirsen jigololuk gibi olurdu. artı ben demedim zaten bunu recall dedi. artı şu anki asıl temamız sevmeden evlenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ayip ya mumu herseyi sen diyorsun sonra ben demedi recall dedi diyorsun cik cik cik Ayrica editlemeden once koydugun o gozluklu resmi save ettim pc ye fazla konusursan koyarim albume hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 aranizda atismayin arkadaslar, konu dagilmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 koy koy bilbordlarda durdu o resim 1 ay kadar daha fazla rahatsız edemez beni =P neyse evet konuya dönelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Bazıları geyiğe daldı da kız beni erteledi bu arada..Haftaya bakalım gelirse görüşeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar