paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Farlar çok afilli olmuş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 cok yorum yapmak ıstedım ama dıcek bısı bulamadım =( araba olmamıs ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Selam, Cücük ön ızgara tüm sportifliği yiyip bitirmiş :) Diğer görseller; Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 paramecium said: Cücük ön ızgara tüm sportifliği yiyip bitirmiş :) hakkaten fare gibi olmuş araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bence hala umut var. cok guzel bır sey cıkabılır bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ben acikcasi cok begendim, yanal cizgiler, egzost ve de farlar bence cok yakismis. Arac beyaz olsa, fakat yuzmaskesiyle tavan siyah kalsa nasil bisey cikar acaba diye dusunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 astra opc olmus ahaha :) edit: gtc demisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ilk fotoda önden bakınca jeep falan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 arabanın onu biraz fazla kalın duruyor. farları bıraz kenara almak ve cekerek genısletmek lazım. o iris benzeri olusumu koruyabilirlerse cok guzel, ama suphelıyım. on orta alt ızgara nın da daralması gerekıyor, on yan ızgaralar ıse guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 bakalım aslı concept e ne kadar benzeyecek. leon dış görünüm olarak cok basarılı bır dızayndı bence. benzer bır kalıte cıkarsa goruntu olarak guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Stoplar Fiat Bravo olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ön farların maliyeti 2 tane seat ibiza maliyetine eşit heralde... öyle bişey üretilmez ben garantisini veriyorum. fuarda milleti seat standına çekmek için hazırlanmış bi concept bu... yeni ibiza aynı leon un küçüğü olacak, bununla uzaktan yakından alakası yok. casus fotoları meraklısı için yabancı sitelere çıktı bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 İbiza ortaya çıkalı çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 İlk resimde farlar hariç kötü dedim de. Diğer resimler gayet güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 farlardan concept kolpalıgı akıyo zaten, sinyallerin ortada olması işlevselliği 0 a indiriyo onun dışında far şekli subaru impreza olmuş sanki biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paramecium said: Cücük ön ızgara tüm sportifliği yiyip bitirmiş :) CaNNi said: İlk resimde farlar hariç kötü dedim de. Diğer resimler gayet güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar