Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kotor Manaan Swoop Race ve cildirmanin son noktasi


Vampire

Öne çıkan mesajlar

Tam 1 saattir ugrasiyorum monitöre kafa attim aticam yani ucunda duruyorum olayin bu ne tür manyakliktir...22:50 yi gecmem lazim ve imkani yok gecemiyorum hep ama hep 22:60 ta kaliyor olabilcek her rotayi denedim, bu isin bi püf noktasimi var? Delirmeme ceyrek kaldi, inat ettim 1 saattir deniyorum ama olmuyor...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O beni'de bayağı kastırdı ya. 22:48 le geçtim, sonra yeniden başladım oyuna bu seer 22:40 mı neydi.

Başlangıç çok önemli. Başlangıçta bütün o hızlandıran şeylerin üstünden geçmen lazm. NE kadar sağda solda olursa olsun. Birde vites değiştirmek için sondaki yanıp sönen dalgayı beklemiceksin. Baktın sona 2-3 tane kaldı başlıcaksın tıklamaya.

Ben ilk başladığımda endar spire, taris, dantooine, tatooine, manaan diye gitmiştim. Baktım olacak gibi deil salak salak level atlatmışım karakterlere. sildim herşeyi baştan başladım. Bu sefer endar spire, taris, dantooine, tatooine, kashyyyk ve şu an Korriban dayım. Manaan sith base aşırı kastırdı beni :D
Korriban'da akademiye girdim. Sith olucam diye kandırdım milleti. Hatunun teki vardı kafaya aldım prestij için aradığı şeyi beraber arıcaz :D Şu danışmanımız olan kadınlaa işbirliği yaptım, yeterli prestij kazanınca kesicem o herifi tomb da yanlız kaldığımızda başa o kadın geçicek.

Bu arada Bastila'da bişiler gevelemeye başladı. "Seni test ediorum", "Nasıl davranıosun izliorum" diye felan. Bakalım ne zaman açıklancak malum gerçek.

Kaderin garip bir cilvesimidir bilmem ama calo nord ve malak'ın apprentice'i ile aynı yerde karşılaştık. Tatooine kyrat dragon'un mağra çıkışında. Tatooine'de mission'un abisini kurtardıktan sonra onun demesiyle kashyyyk'e gittim TACH avlamak için. Avladım geri getirdim "çok para var bu işte sen bi 200 kaat daha at" dedi. Verdim, sonra bastila'nın annesinin quest'i tamamlamak için kyrat'ın mağarasına gitmem gerekti tekrar (ilk tatooine'e gittiğimde missionla uraştığımdan bastila'nın quest çıkmadı) Gittim holocron'u aldım, lan bi döndüm ahanda birileri beklio gene çıkışta ehhehehe. Biçtim geçtim apprentice'i nasıl bir apprentice'se.

[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 15 December 2003 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasi gecemediniz swoop race'i anlamadim
ilk deneyisimde yaptim valla ben :)

bu arada ben
taris - manaan - tatu - ka$ik - korriban yaptim
hicbirinde zorlanmadim, bole deneyin belki daha rahat edersiniz

oyunda 2 yerde zorlandim
biri malak'in yavsak apprentice'i
oburu unknown planet'daki 2 rancor
rancorlardan biri buglimidir nedir force morce islemio valla oburu samar oglani oluyo[hline]The World is yours.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Tatooine gezegenindeki swoopda 22:38 yapıp geçmiştim. Bende şu an manaandayim ve bu sefer en fazla 22:52 yapabildim. Son engele çarpmasam bitmişti :)Yarım saatir kasiyoruz bakalım ne olacak.

Bu arada maanan sith base gerçekten zor. Ben hiç ekipman almadığım ve salak zırhsız bir robot ve carthla gittiğim için iyice kastırdı. Robot hiçbir işe yaramıyordu zaten. 1 vuruşta gidiyordu :) En son save bayağı uzakta olduğu için 1-2 saat uğraştım geçmek için :)

[Bu mesaj Evolution tarafından 02 February 2004 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi inanmıycaksınız ben manaan da ilk denememde birinci oldu ama bende de tatooine de kasmıştı.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...