Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon kaydı olayı


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

bu yurtdısından getirilen telefonları kaydettirmek icin neler gerekiyor? herkes farklı birsey soyluyor, biri diyo ki son 1 ay icinde yurtdısı cıkısı olan bi pasaport, baska biri diyor ki son 1 sene olsa olur. birisi diyo ki pasaport fotokopisi yeterli olur, baska biri hayır pasaportun sahibi pasaportun kendisiyle gelicek. bunun dogrusu nedir, nisan basında amcam iphone getircek bir sekilde kaydettirmem lazım, ve bzm ailede son 1.5 senedir yurtdısına cıkan yok (amcam kendisine de alıo iphone amcan kaydettirsin demeyin=) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıntılı açıklama www.tk.gov.tr da var
yurtdışından geldikten sonra 1 ay içerisinde kayıtettirmen gerekiyor yani 30günden önce TR ye giriş yapmış birinin pasaportu işine yaramaz + 1 pasaport 1 dönemde sadece 1 telefon kayıt yaptırabilir 1 dönem dediği de sanırım 1 sene emin değilim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sorulanlar/Sorulanlar.htm#elektronik2

Gümrükler Genel Müdürlüğü'nün 31.01.2008 tarih ve 2890 sayılı yazısı ile 01.02.2008 tarihinden itibaren yurt dışından 2 takvim yılında 1 adet cep telefonu getirilebileceği ve yurda giriş yapılan tarihten itibaren en geç 1 ay içerisinde kayıt altına aldırılması gerektiği hususlarında düzenleme yapıldığı bilgisi verilmiştir.

dio burda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...