0ne Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Fiat Fiorino, 2007 sonu itibariyle Fiat tarafından üretilmeye başlanmış olan panel van tipi ticari amaçla kullanılan otomobil modelidir. 1.3 16V Multijet Silindir hacmi: 1248 cm3 ve 1.4 8V Silindir hacmi 1360 cm3 olmak üzere iki farklı motor tipine sahip olan Fiat Fiorino, maximum 157 km/saat hıza çıkabilmektedir. Ayrıca ayrı kitlenebilme özelliği sayesinde yük kabini, sürücü kabini kilitliyken de kullanılabilmektedir. 3 markaya hitap eden Türkiye'nin gururu bir araç ve EuroNcap testlerinden 5 yıldız almış bir otomobil.Daha fazla detaylı teknik bilgileri aramalarınızda bulabilirsiniz. şu an için Panaroma(tamamen açık) modellerinin yaygınlaşmasını bekliyorum almak için. Burdada bi amcamız 170 yaptıgını iddia ediyor ama bana pek tatmin edici gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 im too sexy for my xx kalıbı ile hatırlıyorum bu aracı artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Peki ön taraf kapalıyken arakayı kullanabilmenin ne gibi bir faydası olabilir ki? Birşey çalıncaksa arkadanda çalınır! Anahtarı içerde desen kitlerse giremezsin! Düz kontak desen zaten arkayı kullanıyorsun görürsün herhalde :) Onun dışında en yakışıklı ticari araçlardan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 inanmıyorum bu kadran? bu konsol tuşları? inanılmazsın fiat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Tipi çok güzel geçen gördümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hakikaten güzel yanlız... ben bunu değil de ikizi sayılabilecek peugeot bipper ı gördüm. böyle cam kesimi, genel görüntüsü falan böyle alçak güzel olmuş yani... doblolar kangooların yanında ferrari kalıyo yani o kadar şık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 peugeut ile fiat ticarilerde ortak uretim yapacaklardı zaten turkiye de diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 video daki arac sanki cok eski bi araba. =) ayrıca ne ara 226k KM yaptın dayıııı !!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Namessar said: peugeut ile fiat ticarilerde ortak uretim yapacaklardı zaten turkiye de diye hatırlıyorum. peugeot bipper fiat fiorino citroen nemo 3 ü de özünde aynı araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Sadece motorları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bence tam bir aile arabası gibi duruyor.Şu an sadece 1.3Mjet motor ile görücüye çıkan yeni konsept Fiorino Combi Mixgerçekten de çok farklı. Ve şu sıralar epey görmeye alıştım dışarda(peugeot,citroen veya fiat olsun) Nede olsa kim yapıyo canım ;)Kabul ediyorum 2. resim biraz cıvık ama idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yeşil rengi güzel, makasa koşarken parladığı için belli oluyor, taciz edilen arabadaysanız kaçması kolay. Dün şahsen tecrübe edilip onaylanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Fiorino aile arabası mı :D Gecin beyler bunları ufacık araba 3 kasa şeftali taşımak için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xærø said: Fiorino aile arabası mı :D Gecin beyler bunları ufacık araba 3 kasa şeftali taşımak için işte. diyosun ama şu anda avrupada bunlar kapış kapış gidiyor ve çok yoğun bi talep var.Ki ben bu yaz fabrikanın tatile girmiyiceğini düşünmüştüm ama giriyo(epey güveniolar kendilerine heralde) Zaten yapılan araçların %70'i 170 ülkeye ihraç ediliyor.Ve inan içi göründüğünden daha büyük. Gerçi fiyatı bi üst sınıfındaki araçlarla(ford transit,doblo,caddy vs vs) kadar.Ama gerçekten çok güzel ve konforlu bi araç ve Şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Valla fiorino filo aracından ileri gidemez. Ben sanmıyorum ki combileri tutulsun. Ben bindim kullandım gezdim 2 gün boyunca acayip küçük geldi bana. Bildin palio kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İhraç edildiği ülkelerde insanlar bunu aile arabası olarak mı alıyor yani? Konforlu araba görmesek yutturacaksın ama he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Selam, İşin özü Fiat abi, her tarafı geniş olsa ne yazar. Aile arabası isteyen gider station alır veya Zafira tarzı araç alır. Daha geniş aile isen de minibüs alırsın. KOBİ aracı bu. Ötesi olamaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gerçi şu sıralar yeni doblo hazırlığı var.Ve normal doblo dan daha büyük ve geniş. Ek bilgi:Fiat fiorino bipper ve nemo üretimi için 380Milyon Euro yatırım yapmıştı,Yeni doblo için alınan kredi ise 450Milyon Euro.Sanırım 2009 ortalarında yada son çeyreğinde piyasaya sürülür. Bu araç da ufak ama çok güzel ve sevimli duruyo,ve göründüğü kadar küçük de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar