Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat Fiorino

0ne

Öne çıkan mesajlar

Fiat Fiorino, 2007 sonu itibariyle Fiat tarafından üretilmeye başlanmış olan panel van tipi ticari amaçla kullanılan otomobil modelidir. 1.3 16V Multijet Silindir hacmi: 1248 cm3 ve 1.4 8V Silindir hacmi 1360 cm3 olmak üzere iki farklı motor tipine sahip olan Fiat Fiorino, maximum 157 km/saat hıza çıkabilmektedir. Ayrıca ayrı kitlenebilme özelliği sayesinde yük kabini, sürücü kabini kilitliyken de kullanılabilmektedir.

3 markaya hitap eden Türkiye'nin gururu bir araç ve EuroNcap testlerinden 5 yıldız almış bir otomobil.Daha fazla detaylı teknik bilgileri aramalarınızda bulabilirsiniz.

şu an için Panaroma(tamamen açık) modellerinin yaygınlaşmasını bekliyorum almak için.

Burdada bi amcamız 170 yaptıgını iddia ediyor ama bana pek tatmin edici gelmedi

Sosyal ağlarda paylaş

Peki ön taraf kapalıyken arakayı kullanabilmenin ne gibi bir faydası olabilir ki? Birşey çalıncaksa arkadanda çalınır! Anahtarı içerde desen kitlerse giremezsin! Düz kontak desen zaten arkayı kullanıyorsun görürsün herhalde :) Onun dışında en yakışıklı ticari araçlardan!
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bence tam bir aile arabası gibi duruyor.Şu an sadece 1.3Mjet motor ile görücüye çıkan yeni konsept Fiorino Combi Mixgerçekten de çok farklı.

Ve şu sıralar epey görmeye alıştım dışarda(peugeot,citroen veya fiat olsun)

Nede olsa kim yapıyo canım ;)

Kabul ediyorum 2. resim biraz cıvık ama idare edin
Sosyal ağlarda paylaş

Xærø said:
Fiorino aile arabası mı :D Gecin beyler bunları ufacık araba 3 kasa şeftali taşımak için işte.

diyosun ama şu anda avrupada bunlar kapış kapış gidiyor ve çok yoğun bi talep var.Ki ben bu yaz fabrikanın tatile girmiyiceğini düşünmüştüm ama giriyo(epey güveniolar kendilerine heralde)

Zaten yapılan araçların %70'i 170 ülkeye ihraç ediliyor.Ve inan içi göründüğünden daha büyük.

Gerçi fiyatı bi üst sınıfındaki araçlarla(ford transit,doblo,caddy vs vs) kadar.Ama gerçekten çok güzel ve konforlu bi araç ve Şekil.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi şu sıralar yeni doblo hazırlığı var.Ve normal doblo dan daha büyük ve geniş.

Ek bilgi:Fiat fiorino bipper ve nemo üretimi için 380Milyon Euro yatırım yapmıştı,Yeni doblo için alınan kredi ise 450Milyon Euro.Sanırım 2009 ortalarında yada son çeyreğinde piyasaya sürülür.

Bu araç da ufak ama çok güzel ve sevimli duruyo,ve göründüğü kadar küçük de değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...