Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piercing yaptirdim ahu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nerdeeeeeeen nereye demek gibi bir zorunluluk hisseetim...
Ama iyi omus zeka acici yicekler listesi..
Bildircin yumurtasi neye iyiydi zeka acmaya mi? buyumeye yardima mi iyiydi?
Any idea guys?[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
şimdi bıldırcın yurutası oluyor gelişiyor civciv çıkıyor içinden sponda civciv bıldırscın oluyor biz onu kesip yiyoruyz protein oluyor yaa yaa

işte bıldırcın yumurtası protein deposudur[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
Ben cinsel organımın altına 4-5 tane koydurmak istiyorum....Çok acısı olur mu acaba?
Şakası bir yana gerçekten cinsel organa yapıldığında 1 sene ilişkiye giremiyormuşsun.Getirdiği zevkin bir bedeli olsa gerek...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.

[Bu mesaj RamsesII tarafından 30 January 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Erkekliğin standartlarını yaz da bilelim. Malum hiçbirimiz o kuralların dışına çıkmak istemeyiz di mi?[signature][hline]
karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
You hödö you hödö my self controoool
hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII
Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki:
hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Mesaj tarihi:
dilime istiom (kaş da olur ama 18e 2 ay kala evlatlıktan reddedilmek pek hoş olmaz)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Bu ne lem elemanın biri piercing olayına girmiş 15 sayfa yazı cıkmıs meydana. Valla 2 sayfasını okudum ugrasamam 15 sayfa ile :) . Yazam dusuncemi. Bence yuzune hiç gitmemiş. Zaten pek de sevmem piercing i ama yine de yakışanlar var tabi.
Mesaj tarihi:
Pierching kansere neden oluyormuş doğru mu?Hürriyetten okudum (epey bir oluyor yalnız), Amerikalı bilim adamları öyle diyormuş bilmiyorum yane...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
ömürleri kısalıomuş.10 yıl daha az yaşıolarmış
yazık oldu :)[signature][hline]Nanee nanee nane
Nane şekeri
Bu ne bahaneeeee
Şahaneyim şahane
Bundan sananeeee
Mesaj tarihi:
valla bi keresinde kızın tekine sahilden yürürken yıldırım düşmüştü piercinginden....bunun üzerine paticik ailesi bu konuda atasözleri üretiyordu...piercing denince bunu paylaşmadan geçemiycem:

"kendini deleni Allah da deler..."

bunu söyleyen zat-ı muhterem kimse bayram bayram ellerinden öperim :D[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Mesaj tarihi:
ben de deldirdim noldu? hiç birşey olmadı aynen yaşama devam işte :-P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 02 February 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
valla bi keresinde kızın tekine sahilden yürürken yıldırım düşmüştü piercinginden....bunun üzerine paticik ailesi bu konuda atasözleri üretiyordu...piercing denince bunu paylaşmadan geçemiycem:

"kendini deleni Allah da deler..."

bunu söyleyen zat-ı muhterem kimse bayram bayram ellerinden öperim :D

:):)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Mesaj tarihi:
çağla şikel'in çıplak resim topici olsa bu kadar mesaj atılmazdı bea ahua bu ne.
çocuk piercing yaptırmış bu yani olay :)
bu arada bu elemanın yaşı kaç bilen var mı veya kendisi cevaplasın daha mantıklı heuh
[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 03 February 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 03 February 2004 01:46 tarihinde demiş ki:
çağla şikel'in çıplak resim topici olsa bu kadar mesaj atılmazdı bea ahua bu ne.

Tek başına bu kadar msg atan bile çıkar,ne diyosun sen:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
  • Yeni Oluştur...