Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birisi pencereme patates attı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya öğrencilerimden birisidir bu çıkıp bi olay çıkarsam hem öğretmen adam olmamdan dolayı ayıplanacağım. hem de küçücük çocuklarla muhatap oluyorum damgası yiyip karizma yerle bir olacak.

şimdi ne yapmalıyım.
Mesaj tarihi:
ya bunlar derslerine girdiğim liseli kazıklar sa ne olacak ya birleşip daha kötü şeyler yapabilirler acaba nerede hata yaptım ki. bilirsiniz ergenler deli kanlı bildiğimiz deli ve deli ile uğraşılmaz nerede ne yapacakları belli olmaz. sert tavrımdan dolayı bana yüz yüze birşey yapacaklarını zannetmiyorum ama bugun patates yarın da pencereyi kırarlar bu öküzler. pencere de futbol sahası büyüklüğünde

7thBreath said:
sözlüsüne 1 ver.

bu sefer evi bombalar bunlar. varya derste zorluyordum en iyisi saldım çayıra mevlam gayıra mı yapsam. ya ben paramı helal almak istedikçe neler başıma geliyor ya. bir de öğretmenler arasında okulda da enayi damgası yedim. acaba ben de mi sahtekarlığa başlasam
Mesaj tarihi:
nutella yerim said:
eheheh bence yarın okulda "cocuklar aranızdan bi arkadas pencereme pattes attı o kendini biliyor" de ehehehhe

bu sefer de eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olurum. yarım artık manav çöplüğü gibi olur
Mesaj tarihi:
evet olmamış gibi davranırsam söner bu davranış ama demin gittim salak gibi dışarı baktım her tarafa adamın davranışı pekişti. yani bu davranışı bir daha yapabilir

çünkü beni rahatsız ettiğini gördü ve kendince başarıya ulaştı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...