SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 birisi pencereme patates attı. ne olduğunu anlayamadım bir anda güleyim mi kızayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 patates soyulmusmuydu,yoksa kabuklu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kabuklu ve çürük penceremi de batırdılar bulaşmış pencereme sanki lapa halde sürmüş gibi. 3-4 tane delil buldum. bildiğimiz çürük patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 2 günlük köpek kakasıdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 dusmanınv var mı ? tehdit telefonları alıyomuydun son zamanlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yok ya öğrencilerimden birisidir bu çıkıp bi olay çıkarsam hem öğretmen adam olmamdan dolayı ayıplanacağım. hem de küçücük çocuklarla muhatap oluyorum damgası yiyip karizma yerle bir olacak. şimdi ne yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 eheheh bosver ya colukcocuk iste aldırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 kamera tak cama, bidha oldumu gör kim odlugu sora santaj yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sözlüsüne 1 ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya bunlar derslerine girdiğim liseli kazıklar sa ne olacak ya birleşip daha kötü şeyler yapabilirler acaba nerede hata yaptım ki. bilirsiniz ergenler deli kanlı bildiğimiz deli ve deli ile uğraşılmaz nerede ne yapacakları belli olmaz. sert tavrımdan dolayı bana yüz yüze birşey yapacaklarını zannetmiyorum ama bugun patates yarın da pencereyi kırarlar bu öküzler. pencere de futbol sahası büyüklüğünde 7thBreath said: sözlüsüne 1 ver. bu sefer evi bombalar bunlar. varya derste zorluyordum en iyisi saldım çayıra mevlam gayıra mı yapsam. ya ben paramı helal almak istedikçe neler başıma geliyor ya. bir de öğretmenler arasında okulda da enayi damgası yedim. acaba ben de mi sahtekarlığa başlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sözlülerine 5 ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 KALINLAŞTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 eheheh bence yarın okulda "cocuklar aranızdan bi arkadas pencereme pattes attı o kendini biliyor" de ehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 nutella yerim said: eheheh bence yarın okulda "cocuklar aranızdan bi arkadas pencereme pattes attı o kendini biliyor" de ehehehhe bu sefer de eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmiş olurum. yarım artık manav çöplüğü gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 nutella yerim said: eheheh bence yarın okulda "cocuklar aranızdan bi arkadas pencereme pattes attı o kendini biliyor" de ehehehhefena prim yapar arkdasları arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 panjur taktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 en iyisi olmamis gibi davranmak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sende onun penceresine yumurta at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 evet olmamış gibi davranırsam söner bu davranış ama demin gittim salak gibi dışarı baktım her tarafa adamın davranışı pekişti. yani bu davranışı bir daha yapabilir çünkü beni rahatsız ettiğini gördü ve kendince başarıya ulaştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bence attıktan sonra korkudan kacmıstır sanmıyorum pusup senin dısarı bakmanı ızleyecegını,bi daha yapcaklarını da zannetmıyorum heveslerini almıslardır bi amac ugruna yaptıkları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya bu ergenlerle nasıl anlaşılır. zamanında hocalarımızın yanımızdan zombi gibi geçmelerini şimdi anlıyorum bizle fazla samimi olmak istememelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 taşıyorum kişisel'e. gayet ciddi bir bir şekilde açmışsın konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ne kişiseli ya atmayın zırt bırt konuları kişisele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 konunun garbage ile ne alakası var afedersin ? otu boku garbage e açmayın asıl. allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar