Spiegel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 böyle bir durum başıma geldi, accountumu takas edip başka bir account aldım, 1-2 ay sorun yoktu ama bir hafta kadar önce takas ettiğim accounta erişimimi kaybettim. Böyle bir durumda ne yapmak gerek sizce. takas ettiğim kişi kendisi birşey yapmadığını iddaa ediyor ne kadar inanılır. ben de kendi verdiğim accountu geri almalı mıyım sizce? ne kadar etik bir davranış olur size de danışmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 TAKEOVER. Adamla yüzyüze konuş, olmadı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 malesef account trade etmek, satmak vs. yasak oldugundan yapacagın seyin etikliğinden bahsedemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 eger trade ettigin kisi yapmadigini iddia edip sana geri almanda yardim etmiyorsa yapacagin sey tabi ki geri almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yüz yüze konuşma imkanım yok türkiyede değilim, adam birşey yapmadığını iddaa ediyor ama ne kadar güvenilir tabi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ombakkombak said: GG :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 adama söyle cd key gizli soru cevap filan herşeyini versin acc un.vermezse kesin bişey yapmıştır geri al acc unu.rollback yaptır mümkünse bide chara.paralar itemlar disench edilik filan olur hepsi geri alırlar. edit : para geri verilmiyordu yanlış hatırlamıyosam aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 takaslarda hemen soyadında başka bi boş accounta karakteri aktarıcaksın sonra boş accountu geri alabilir rahatlıkla :) hayatta güvenmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya o adamın soyadıyla başka acc alıp ona geçirme daha önce yaptım ama bunda transfere kapalıydı char yapamadım, sonra da aradan zaman geçti kaynadı, kullandım aldığım accyi ama işte 1 hafta kadar önce accounta erişmimi kaybettim gizli soru vs var ztn bende o geri alınan accnin ama e maili değiştirmişler bir şekilde nasıl oldu anlamadım bnm mailimdeydi ama bir sabah kalktım baktım bnm mailimde değil artık yani retrieve password yaptım ama olmadı mailler uymuyor mesajı aldım, yapacak da pek birşey yok ya işte kendi verdiğim accountu geri almak için mail attım blizzarda şimdi yani, başka da birşey yapamam herhalde. onlardan da henuz cevap gelmedi gerçi 1 gun sonra flm cevap veriyorlar genelde. yurt dışında olduğum için de takas ettiğim adamla görüşme imkanım da yok işte o en kötüsü, adam ben birşey yapmadım diyor ama ne kadar güvenilir, en temizi ben de kendi verdiğim accyi geri alıcam işte napalım elimde account kalmadı mağdur duruma düştüm sonuçta, o yaptı ya da başkası yaptı biri yaptı sonuçta ve çok temiz yaptı yapan da hiç ruhum duymadı e mail flm değişmiş nasıl bana uyarı gelmeden değiştirildiyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Account'ı geri almak için sadece kimlik fotokopisi yeterli. BlizzSupport'a account sahibinin kimlik fotokopisini gönderin, olmasını istediğiniz mail adresini bildirin, hepsini siz yollarlar. (Başıma geldi ordan biliyorum.) Ek not : Karakterlerin geri alınmamasını karakteri başka bir account'a transfer ederek engelleyemezsiniz, ilk sahibi her şekilde, her zaman karakteri geri alabilir. (Bu da başıma geldi ordan biliyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fend Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Catzee said: Account'ı geri almak için sadece kimlik fotokopisi yeterli. BlizzSupport'a account sahibinin kimlik fotokopisini gönderin, olmasını istediğiniz mail adresini bildirin, hepsini siz yollarlar. (Başıma geldi ordan biliyorum.) Ek not : Karakterlerin geri alınmamasını karakteri başka bir account'a transfer ederek engelleyemezsiniz, ilk sahibi her şekilde, her zaman karakteri geri alabilir. (Bu da başıma geldi ordan biliyorum.) benim bahtsız bedevi kardeşim sen üzülme atakanım 50 gün sonra gene istedigin charları alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 direk elemandan kimlik fotokopisi iste.Vermesse yada paso oyalamaya çalışırsa kendi yapmış demektir.Char'ını geri aldığında sana ulaşıpta neden aldın derse sende bana verdiğin account'u geri ver bende bunu vereyim dersin herşey hallolur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Adam niye kimlik fotokopisini versin ki o nerden bilicek başka bi amaç için kullanmayacağını yüzyüze halletmeye çalış bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 fend said: Catzee said: Account'ı geri almak için sadece kimlik fotokopisi yeterli. BlizzSupport'a account sahibinin kimlik fotokopisini gönderin, olmasını istediğiniz mail adresini bildirin, hepsini siz yollarlar. (Başıma geldi ordan biliyorum.) Ek not : Karakterlerin geri alınmamasını karakteri başka bir account'a transfer ederek engelleyemezsiniz, ilk sahibi her şekilde, her zaman karakteri geri alabilir. (Bu da başıma geldi ordan biliyorum.) benim bahtsız bedevi kardeşim sen üzülme atakanım 50 gün sonra gene istedigin charları alırız O kadar az mı kaldı? :) O la la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 teufel said: Adam niye kimlik fotokopisini versin ki o nerden bilicek başka bi amaç için kullanmayacağını yüzyüze halletmeye çalış bencede kimlik vermesine gerek yok adamlada yüzyüze konusma imkanın yoksa ve iyi niyetliyse webforumu adam snn yerine doldurur ve istediin maile accu geri alır hatta gizli soruyu bile değiştirebilirsin isteğin dogrultusunda adam bu öneriyede sıcak bakmazsa al kendi acc ni geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 olorin84 said: teufel said: Adam niye kimlik fotokopisini versin ki o nerden bilicek başka bi amaç için kullanmayacağını yüzyüze halletmeye çalış bencede kimlik vermesine gerek yok adamlada yüzyüze konusma imkanın yoksa ve iyi niyetliyse webforumu adam snn yerine doldurur ve istediin maile accu geri alır hatta gizli soruyu bile değiştirebilirsin isteğin dogrultusunda adam bu öneriyede sıcak bakmazsa al kendi acc ni geri Evet bende kimlik fotokopisini al diyen arkadaşa hitaben söylemiştim de alt kısmı sallama olmuş.Adam sana yardımcı olmaya yanaşmassa sende gözünü korkut bende kendi acctımı alırım falan diye baktın halen benle alakası yok diyo acıma al kendi acctını geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 biraz okuudum hemen cevap veriyorum senin acountunun mailini o açan beynamazdan başka kimse değiştiremez allah yarattı deme sende geri al aynısı başıma geldi. geri aldım adamın sesi solugu çıkmadı daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 maili baskası degistiremez mi yakın zamanda 2 arkın acc hacklendi kendi kastıkları acc simdi kendileri degistirip maili account hacklendimi dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar