Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geri vites sorunsalı

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Vauxhall said:

Vauxhall Motors is a UK car company. It is a subsidiary of General Motors Corporation (GM), and is part of GM Europe. Most current Vauxhall models are right-hand drive derivatives of GM's Opel brand. There are also several performance vehicles coming from Opel Performance Center (OPC), Holden/Holden Special Vehicles in Australia and Lotus Cars of Norfolk, England.

Opel said:

The company was founded on 21 January 1863, and began making automobiles in 1899. Opel was acquired by General Motors Corporation in 1929 and continues as a subsidiary. Opel is part of GM Europe, and is GM's largest European brand, and with Vauxhall Motors in the UK, forms GM's core European business.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:
paramecium said:
Selam,

Yorum yapmak istemiyorum :P

Saygılar.

az kaldi, birazdan birileri audi icin burjuva naziler diyecek.

kabul edelim, adamların bu kadar ileri mühendislik düzeyinde olmasının sebebi nazi mantalitesi. Tabii ırkçılık vs.den bahsetmiyorum, "en mükemmeli olma" amacını diyorum. VWye bakın, adamlar seri üretim arabalarda ilk kez lazerle şasi montajı yaptı, fabrikalarından birinde cam silindir kule var, tamamen otomatik olarak üretilen arabalar katlara diziliyo. Mercedes'e bakalım, adamların müzesinde (idi sanırım) dünyanın en büyük yapay hortumu var. (bildiğiniz hortum bu hani havada oluşan) Bi de bu hortum görüntü de değil, yangın olduğunda tüm dumanı çekip bina dışına atması için tasarlanmış. Bugatti'ye bakalım yine VW zaten biliyosunuz... Adamlar inanılmaz bi motor ve daha da inanılmaz bi araç yarattı EB16.4 Veyron ile. Porsche'ye bakalım, motoru yanlış yere koyarak efsanevi bi araç yarattılar 911 diye :D Rahatsızlık seviyesinde ileri düzey olmaya çalışmak değil de ne bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
Namessar said:
paramecium said:
Selam,

Yorum yapmak istemiyorum :P

Saygılar.

az kaldi, birazdan birileri audi icin burjuva naziler diyecek.

kabul edelim, adamların bu kadar ileri mühendislik düzeyinde olmasının sebebi nazi mantalitesi. Tabii ırkçılık vs.den bahsetmiyorum, "en mükemmeli olma" amacını diyorum. VWye bakın, adamlar seri üretim arabalarda ilk kez lazerle şasi montajı yaptı, fabrikalarından birinde cam silindir kule var, tamamen otomatik olarak üretilen arabalar katlara diziliyo. Mercedes'e bakalım, adamların müzesinde (idi sanırım) dünyanın en büyük yapay hortumu var. (bildiğiniz hortum bu hani havada oluşan) Bi de bu hortum görüntü de değil, yangın olduğunda tüm dumanı çekip bina dışına atması için tasarlanmış. Bugatti'ye bakalım yine VW zaten biliyosunuz... Adamlar inanılmaz bi motor ve daha da inanılmaz bi araç yarattı EB16.4 Veyron ile. Porsche'ye bakalım, motoru yanlış yere koyarak efsanevi bi araç yarattılar 911 diye :D Rahatsızlık seviyesinde ileri düzey olmaya çalışmak değil de ne bu :)

Alman otomobil üreticilerde nazi mentalitesi olduğuna katılıyorum. Zamanında BMW sinden opeline hepsi yahudi köle kullamış otomobil üretiminde =)

ama rahatsızlık seviyesinde ileri oldukları yorumuna katılamayacağım. Almanlar mühendislik konusunda gelişmiş bir ırk mi diyeyim millet mi diyeyim. Bunu kullanıyor olmaları sadece alman otolarını değil dünya standartlarını da yükseltiyor. Onu geçtim, otomobil denen şeyin mucidi almanlar ki... bırak otomobilleri dünyanın en iyileri olsun yani..
Sosyal ağlarda paylaş

Henry Ford biraz psişik bi tipmiş bi su motoruna saatlerce bön bön bakmış. Sonra su motoru, tekerlekler falan birleştirip ilk arabayı yapmış. Ben böyle biliyorum.

ps: para senin mantığınla gidersek Skoda'da Alman arabası, Jaguar'da Hint arabası oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...