arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 gözlerini bozmuş insanların ironik bir şekilde gözlerini daha da bozmaya yatkın olduğunu bilecek kadar uzun süredir lens kullanıyorum. yine de 1 aylık lensi 2 ay kullanıp takdir bekleyenlere aşina değilim. edit: benim denediğim lensler arasında en memnun kaldığım acuvue 2, yumuşak, ince, rahat ve uzun kullanımda (8 saat+) daha az rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Takdir beklemek değil ama 1 aylık lensi 1 aydan uzun süre kullanmak sağlık açısından yanlış olsa bile hemen hemen o lensi yapan herkesin bir kaç kez yaptığı birşeydir.Hele ki bazen zorunluluk olur tatile gitmişindir yanında lens yoktur mecbur kalırsın.Arkadaşda başından geçeni anlatmış sizin buna hayvansın , uyarıya bak mal tarzı tepkiler vermeniz saçmalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ben bisi sorcam lens icin ayrica doktora gitmeye gerek varmi yoksa zaten olan gozluk numarasi ile (daha yeni muayene olduym 1 ay oldu) uygun bir lens alip kullanabilirmiyim? birde astigmat icin lens mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu lens i$i goze uyumla da alakali biraz.. her lens her goze uymuyor. ozellikle astigmatli falansa zaten pek seceneginiz yok. bo$-lomb kullaniyorum toric 66 takriben 6 senedir. tek lensi ortalama 2 ay kullaniyorum iyi bir bakimla. hergun cikartirim, lense uyumam, arada bir temizlerim falan. Ama yine de 1 ay kullanip atmak lazim, ben unutuyorum degi$tirmeyi,lens plastik parcasina dondugu zaman hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Lens için doktora gitmek şart, göz kuruluğu varsa lens kullanmak zararlı. Ona bir baktırman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 elm said: ..uyarıya bak mal tarzı tepkiler vermeniz saçmalık olmuş. kimin mal olup olmayacagini biz sana soyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 hijyen sıkıntısı yaşıyorsan günlük lens kullanmanı tavsiye ederim veya yakın zamanda (6 ay gibi bir süre oluyor) lazer ameliyatı olucaksan gece yatarken lens'i gözden çıkartman yararına olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Lens konusunda ben genelde rahatsız etmediği sürece , ya da aklıma gelmediği sürece çıkarmıyorum.Genelde 1 aydan önce rahatsız ediyor zaten 2-3 kez çıkarıp taktıntan sonra 1 ay civarı yenisini takıyorum.Doktor haftada 2-3 kez çıkar diyordu acaba ne sorunlar olabilir bilgili bir arkadaş bilgilendirse iyi olurdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Day n night hiç kullanmadım ama günlük kullanılan lenslerde de yapışma olabiliyor. Genelde lensle uyuyakalırsam veya uzun süre çıkarma fırsatı bulamazsam oluyor. Tabi yapışmadan ne kastettiğini tam anlayamadım ama benim bahsettiğimde gözlerimi biraz ovuşturup yaşarttıktan sonra yine rahatça çıkartabiliyorum lensleri, ameliyatlık bir durum olmadı yani. Ayrıca 1 aylık lensi 3 ay kullanmak çok hayvan en azından sıradışı bir durum olmasa da riskli bir durum. 1 ay zaten optimum süre, yoksa 1 aydan sonra matkaba dönüşmüyor lens. Temiz kullandıktan sonra en az 1,5 ay da gider bana göre ama genelde 1 ay bile dolmadan atmak zorunda kalıyorum rahatsız ettiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gece gunduz kullanımlılar zaten sakat(bknz doktorlar diyor)ne kdr yuzde bilmem kac gecirgen deselerde,baska bi madde var gozunun ustunde.usenmeyin cıkarın takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sonuçta plastik veya yabancı bir madde ya o şimdi olmasa da iler de kalıcı bir zarar veriri o. korkuyorum lensten falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 abi bikaç günde açılan lens topikleriyle beni lens olayından soğuttunuz. astigmat lensi falan. alıcam olum naparsanız yapın alıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Lens arkaya kaçarsa beyne gidiyo alma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ben 3-4 senedir her gün lens kullanan birisiyim.. Bi çok marka model denedim. Bana en kaliteli gelen Bauch & Lomb Purevision oldu. Her lens 1 ay kullanım ömrüne sahip. Her gün eve geldiğimde çıkartıyorum, 3-4 günde bir lens solüsyonunu değiştiriyorum. 1 ayı da geçirtmiyorum 1 ay dolar dolmaz atıyorum lensleri.. hiç bi yanma kuruma bulanıklık şikayetim olmadı vallaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben de acuvue oasys'den memnunum. bu arada carrera veya nike kullanan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 carrera sux.tatile giderken almıstım bi de,kapagı fln kırıldı deli etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 4 senedir Bauch & Lomb günlük lensleri kullanıyorum. genelde bir çifti 2 ay kullanıyorum. 1 kutu 5-6 ay gidiyo rahat. eve geldiğimde genelde çıkarıyorum lensleri. kullandığım süre boyunca sadece bir kere gözlerimde unuttum lensleri uyurken, ona baya dikkat etmeli kullananlar.şu an memnunum lenslerimden gerçi o 30 günlük day n night lensleri hiç denemedim bilemiyorum ama günlük lensleri dikkatli ve hijyenik kullanılırsa hiç bir problem yaratmadığını ve hayatınızı kolaylaştırdığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 arcane said: meğer "mikrodalga fırına canlı birşey koymayın" gibi uyarılara sebep olan insanlar gerçekmiş... :) süpersin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar