Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 beyler az önce yeni lens alıp geldim, 1 aylık lenslerden kullanıyorum (night nd day) lenslerim bittiği için 2-3 aydır gözümde uşeniyordum gidip almaya, az önce çıkarırken yapıştığını hissettim. aman benim gibi lensini kötü kullanan patileri uyarayım dedim. 2 ay'ı sakın geçirmeyin. gerçekten yapışıyor. eğer 3-5 ay çıakrtmamış olsam ne halde olurdu kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 meğer "mikrodalga fırına canlı birşey koymayın" gibi uyarılara sebep olan insanlar gerçekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 arcane, insanca bi uyarıda bulunduğum bi topicte şaklabanlık yapmanın ne lüzumu var? biraz insan olmayı denemeyi düşün, yap demiyorum en azından düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 gözünen ameliyat ol istersen daha garantili eğer bozuk sa. bi arkadaş oldu ameliyat sadece kızarıklık oluşabileceğine garanti veremiyorlarmış. onun dışında herşeye garanti verebiliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Joker said: arcane, insanca bi uyarıda bulunduğum bi topicte şaklabanlık yapmanın ne lüzumu var? biraz insan olmayı denemeyi düşün, yap demiyorum en azından düşün. yaptığın uyarı lens kutusunda, ambalajında eşek kadar yazıyor zaten. okuyana veya okuduğunu idrak edebilene. o da benim uyarımdı. yap demiyorum, en azından düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Ameliyat en temizi, evet, ama yaş müsaitse ve ameliyat yapılacak yer güvenilirse. 25-30 yaşına kadar göz numarası artabilir, erken olunan ameliyatın bir faydası kalmayabilir, 6 ay sonra yine gözlük-lens takılmaya başlayabilirsiniz, dikkat. Ameliyat yapılacak yer de önemli, bilinen yerleri tercih etmek gerekir. Arkadaşımın babası ossuruktan bi yerde ucuza ameliyat oldu. O ameliyatta başına açılan dertleri düzeltmek için misal Dünya Göz'de 3 göz ameliyatı parasını doktorlara saçtı, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 önceden daha dayanıklı yapıyorlardı 1 aylıkları şimdi 1 ay dolmadan gözde kızarlıklar çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sg-1 said: Ameliyat en temizi, evet, ama yaş müsaitse ve ameliyat yapılacak yer güvenilirse. 25-30 yaşına kadar göz numarası artabilir, erken olunan ameliyatın bir faydası kalmayabilir, 6 ay sonra yine gözlük-lens takılmaya başlayabilirsiniz, dikkat. Ameliyat yapılacak yer de önemli, bilinen yerleri tercih etmek gerekir. Arkadaşımın babası ossuruktan bi yerde ucuza ameliyat oldu. O ameliyatta başına açılan dertleri düzeltmek için misal Dünya Göz'de 3 göz ameliyatı parasını doktorlara saçtı, dikkat. kuzen var benim hacettepe ingilizce tıp 1. olarak mezun oldu göz doktorlugu yapıyor, Kesinlikle çizdirme diyor (kendisi bi özel hastanede her gün onlarca kişiyi ameliyat ediyor.! 2. si çizdirien, lens takan göz doktoru görmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Bildiğim kadarıyla lensler 1.5 ayda kullanılabilir.Bunda sorun yok.Ama bu 1 ay taktiğinin lens firmalarının işi olduğu söyleniyor.Ben 1.5 ay kullanıyorum 1 yıldır sorun olmadı bundan sonrada olmaz kanımca...Tabi isteyen 1 ay kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 firatram said: bu 1 ay taktiğinin lens firmalarının işi olduğu söyleniyor. said: Kontakt lensleri planlı bir şekilde değiştirmenin amacı lens üzerinde biriken lipit ve proteinlerin neden olabileceği rahatsızlık, gözde kuruma, bulanık görme ve alerjik reaksiyonların önlenmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Joker said: arcane, insanca bi uyarıda bulunduğum bi topicte şaklabanlık yapmanın ne lüzumu var? biraz insan olmayı denemeyi düşün, yap demiyorum en azından düşün. ne insanca uyarısı? sen prospektüsünde 1 aydan fazla kullanmayın denen lensi 2 ay kullanarak nası bi "insan" olduğunu göstermişsin zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 forgiver said: önceden daha dayanıklı yapıyorlardı 1 aylıkları şimdi 1 ay dolmadan gözde kızarlıklar çıkarıyor dayanıklılıkla alakası yok aslında. hala 6 aylıklar var ama 1 aylık hede hödösünün daha sağlıklı olduğu genel olarak kabul gördüğü için onlar çok daha yaygın. göz doktorunuz ufak hesaplar peşinde değilse önce sizi bilgilendirecek daha sonra hangisini istediğinizi soracaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ayrıca türk milleti olarak lens almaya üşenecek bir zihniyetteyiz di mi =) trajikomik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Şaka mısınız ya... Çıkan tartışmaya bak :) Sakin olun abi, açıkcası 1 aylık lensin "bir şey olmaz abi bizim Mehmet var 3 aydır çıkarmadı kullanıyo eleman" veyahut "lens firmalarının yalanıymış çok satsın diye" gibi hurafelerle başkaları tarafından 1 aydan uzun süre kullanıldığına çokça tanıklık ettim. O yüzden bence çok da insanlık dışı bir şey yok yani ortada. Öncesi var da ben mi kaçırdım, anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ya o atıp tutanlar tahminimce lens kullanmayanlar, yada yeni televizyon satın alınca, ilk önce kıllanma kılavuzundan ezberlemeye başlayanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 normal insanlar oyle yapar fisini toprakliya tkai ndiye hayvan gibi yazarsin klavuza gider 1.500. uzatmaya takar televizyonu patlatir sonra saticiya bok atar yada hayvan gibi yazarsin televizyonu ilk gun su kadar acik birak goruntude su su dalgalanma olabilir diye okumaz hemen bozuk bu diye saticiya ayar vermeye calisir filan cahil insanin hali baska oluyor canim klavuzu karga olanin burnu pislikten cikmazmis hicbir klavuzu olmiyan insanlarin ulkesi turkiyede anca boyle oluyor "bize bisey olmaz" mantigi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ben 1 aylık lensleri 1.5 2 ay kullanıyorum, 6lı paket 4.5-5 ay gidiyor. ama haftada 1 gün + 2 gece falan gözümde kalıyor ortalama. değil gece gözde bırakmak.. bazen kap yanımda olmuyor lensle uyumak zorunda kalıyorum ama, bir kere öyle uraşacağıma çıkarıp çöpe atmıştım. sakat uzun süre gözde bırakmak, o gece gündüz takılan lensleri de haftada 1-2 gün çıkarıp gözleri dinlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ki yapıları gereği gerçekten de göze yapışabilirler uzun süre kalırlarsa haberiniz olsun, ameliyata alırlar sora hahasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Viktor senin okuman gereken kullanma klavuzu fln yokmu hacı. yada bi kaç site üyeliğindeki anlaşmaları fln oku. yararlı bilgiler senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 biraz salak bi soru olacak ama sorayım gene de göz de kalsa ne olur ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Benim geçengün oldu. Derse giderken takmıştım. Biraz batışma falan vardı. Olsun dedim geçer ama dışarı bi çıktım yanmaya başladı geçer dedim derse girdim. Gözlerimi açamıyorum. Sonra çıktım dersten yanımda da yedekler yok geldim yurda değiştirdim hemen. Gözler kıpkırmızıydı ama. Daha 1 ay olmadan böyle oldu üh dedim. Var mı tavsiye ettiğiniz lens markası? baush & lomb kullanıyorum ama_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Birde şimdi bir siteye bakarken gördüm de; .. said: Purevision Ürün Fiyatı : 45,00 YTL Taksitli : 7,50 YTL x 6 taksit Üretici Firma : Bausch&Lomb Cinsi : Saydam lens Özellikler : 3 kutu alana, 1 kutu bedava. 30 gün boyunca gözde kalabilen lens Ambalaj İçeriği : Kutuda 6 adet lens Bu 6 adet dediği 6 çift mi 6 tek mi? Ben 3 çiftini bu fiyata alıyorum da :) Birde 30 gün gözde kalabilen diyor. Bundan kastı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 3 çift onlar. 30 gün dediği de 30 gün takıyorsun(gece gündüz hiç çıkarmadan) 30 günü geçirmemen lazım. Aynısını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Edit: Ben 30 günü geçirdim gözüm kızardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Benim kullandığım bausch 1 gece çıkarmıyım ertesi gün sisli görüyorum yada yapışıyor falan. Bundan alayım bari bidahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 aman aman ya lens falan almam en önemli organım göz benim. ne o öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar