tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 aynen. daha çok kafamı kullanabilceğim bi iş lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 İyi bir şantiyenin tadı hiçbir klimalı ofiste yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tiLi said: chrome said: şu konuşan herkesi bir kenara koyuyorum. şantiyeden uzak dur. idestatik öğren, scia öğren, sap öğren, ingilizceni yüksek düzeyde tut, kendine güzel iş alan bir mimar abla bul ve de ki: ablacım proje başına 4000 5000 vereceğine bana 3000-4000 ver sana ayda 4 5 tane proje yapayım ben. hem ofisinde mühendis var diye hava da atarsın de. geç otur yanına. sağlam bir statiker bul. adamla kanka ol para teklif et birşey yap sürekli danış ona. böyle böyle proje çiz. kendini geliştir. proje çiz. kendini geliştir. piyasadaki tüm iyi programları öğren. yönetmelikleri yala yut. para biriktir. ofis aç. serbest mühendis ol. bir spa center a kayıt ol. güzel bir laptop al. randevun olmayan günler spa centera git orada havuzun yanında laptopunu aç çizimini yap, projeni çöz. mola verince fitnessını yap, havuzuna gir. kafan şişsin saunaya geç, havuza gir yüz biraz. oh çok rahatladık biraz daha çalış. akşam olsun evine dön. işin olduğunda ofisine git. mimarlarla otur kalk. iş adamları derneklerine üye ol. çevreni genişlet. daha çok iş al daha çok iş yap. sonra spadan lölölölö holdingin kızını arakla. evlen. manyak mısın lan ne işin var tozun kirin içinde. seni dinlemeliydim Abi 3.subemi aciyorum yarin izmirin bir ilcesinde. Santiye sefliklerim de var gidiyorum donatiya kaliba incesine bakiyorum. Arada eksperlikte yapiyorum, dava geliyor bilirkisilik yapiyorum spaya gidemiyorum bile yogunluktan artik neredeyse. Belirli bir duruma gelince gelen isi de iade edemiyorsun. Tavsiyeki degistiriyorum abi. Kpss yardir, al 95 puan falan hukuk iktisatta yap biraz gir deniz kenari iliman iklimli bir sehirde bir kuruma uzman yardimcisi ol ayda 4.5k maasla baslayip 5.5k lara cikiyorsun. Yap o arada master foktora oldu 6.5k sonra mudur ol 10k sabah 8 aksam 5 haftasonu tatil yilda 20 gun izin. Hobilerin olur dunyayi gezersin. Emekli olana kadarda gelismekte olan yerlerde 5 6 arsa kapatip kat karsiligi ver 12 13 dairen olur kirasiyla da 50 sinden sonra artik naaparsan yap ayda 20k geliri olan bir mid age man olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 gene dinlemiycem galiba tavsiyeni. devlete girmek istemiyorum çünkü. 1 sene sonra yazarım seni dinlemeliydim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Amerikaya git 1 sene takıl crossfit di westside barbell dı filan sertifika al tr ye gelince de bir tane adam gibi salon aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 sermaye sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Eğer cidden istiyorsan yatırım bulunur abi. Bence ilgin var strength traning e. Herkes illa okuduğu mesleği mi yapacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 İyi bir elektro-mekanik mühendisi için yurt içinde 4-5k maaş nedir ki, sen bunlara fazla takılma işini iyi öğren,takip et ve sonlandır.Mücadeleci bir yapıya bürün, bizim işimiz insan ile gerisi mavra.Sene 2013 mesleğin hakkında elinin altında dünyalar yatıyor ancak eski bir toprağın gölgesinde pişmen buff'lar. Elektrik yüksek mühendisliği her kırığa nasip olmaz.İmkanın,kafan ve sabrın var ise go go. Malesef bu işlerin adamı değilsen Tr'de zorlanırsın,elektro-mekanik koordinasyon her şantiyede iyi değil.%5 aşmayan karlara girmiyorum,son 10 yılda türeyen ucuzcu taahhüt firmaları xxxx piyasanın, 1.5 - 2k'ya 0 km mühendisler ile iş bitirmeye çalışıyorlar. Uzarda gider sohbet, her iş ve iş yeri için geçerli olan tek şey laklakı bırak ve işine bak. Gerçi sen kabacısın, /facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 biraz para biriktirip 1-2 ortak bulup yapmayı düşündüğüm bir şey aslında. bi kıçımı doğrultabilsem edit: soriseydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 kim elektro-mekanik kim kabacı abi? kaçırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 İşi iyi ve bütün yönleriyle öğrenmeye bak sonra böyle bir adımı dene.Bir süre iyi çalış ve tanışıcağın insanları iyi ayır ki ileriye dönük iyi bir çevren olsun ancak törpülenmeden bir bok olmuyor hayatta. Ben şahsen kendi adıma konuşayım istediğim noktadayım ama mutlu değilim.Reroll yapmayı düşünüyorum, handover zamanı stress - basit eleman hataları vs.. yordu artık.100 kişiden biri gerçekten iş için savaşıyor gerisi memur zihniyeti.He bazen suçlamamıyorum hayat şartları yada etmenlerinden ama mesleki olarak zor bir yol. Aile büyüklerinden biri 35 yıldır sektörde, artık bir konum yada mevki değil hızlı para yapıp emeklilik istiyor ve tek bir şey var dediği benden götürdüğünü bir ben bilirim birde sen der. Yurt dışını çok büyütme gözünde, iyi olur senin için eğer askerlik vs.. hala ortadan kalkmadıysa ama tam gidebilmek önemli, yoksa rahatsızlık veriyor.Tayyipi bile özleye bilirsin lol just a joke. 10 tane iyi proje mimarlık firması var, bunların içinde 3'ü şahıs.HB Teknik - Sanayi Mühendislik gibi. kısacası sektörün bütün santraç taşlarını iyi tanı. Bir sen bana bakma biraz ciddiyimdir, Rönesans İnşaata bir iki proje müdürü var, 2 yıllık bile değiller ama gel gör ego bomb ve maaşları oldukça iyi :) Sıçsam 10 tane atarım ortaya ama baban yönetimdeyse önün hızlı açılıyor. TR/İstanbulda şuan Koray İnşaat domine ediyor şansını deneyebilirsin. Edit * İnşaat Mühendisi : Kabacı'der eski topraklar. Alçaltıcı manada değil olay buymuş eskiden. * Gerçi sana önceden yazmışın nedense sektörde yeni birini görünce altıma ışık veresim geliyor.Bknz zamanında tek tabanca olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 şantiye teknik ofisinde 6 ay çalıştım abi. artık şantiyelerden uzak durmayı düşünüyorum. yukarda anlatmaya çalışmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tiLi said: biraz para biriktirip 1-2 ortak bulup yapmayı düşündüğüm bir şey aslında. bi kıçımı doğrultabilsem edit: soriseydi bu bence yap abi kola reklamındaki kız gibi mi olmak istersinnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 tiLi said: şantiye teknik ofisinde 6 ay çalıştım abi. artık şantiyelerden uzak durmayı düşünüyorum. yukarda anlatmaya çalışmıştım Abi sen bana ozelden ulas senin isini cozeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tiLi said: şantiye teknik ofisinde 6 ay çalıştım abi. artık şantiyelerden uzak durmayı düşünüyorum. yukarda anlatmaya çalışmıştım Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar