Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bekliyorlarmis, kapida ismimi ver gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bak bakalım bekliyorlar mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 chrome said: arkadaşımın eniştesinin sigorta eksperliği şirketinde çalışan ve 10.000 tl maaş alan mühendis biliyorum ben. yanakları pembe renk eksperlik sınavı zor ama.. bir aktüer olmak bir de eksper olmak gerçekten zor ortalama oto hasar eksperi 12k fln kazanıyor tek vakada 65k ödendiğini gördüm ama dediğim gibi bildiğin osurtan bir sınavı var ayrıca sınavı geçsen bile piyasada iş bağlantın olacak ki "falanca eksper vardı onu çağıralım" desinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 sınav yapılsa anasını satayım. zor mu kolay mı bir şekilde belini kıracağız. kaç senedir sınav açmıyor dürzüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 5 yıl eksper yanında yada sigorta şirketinde çalışanların eksper muafiyeti halen var mı? bu arada okuldayken şu eksperlik olayından haberim olsaydı kesin sınava hazırlanıp girerdim. de işte bilmiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 başlığı açan arkadaş mezun olduğundan beri rusyalarda falan sürtüyor sdf. dha dönmedi adam ülkeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 başlığına sahip çıksın, bir şeyler desin o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Sen de cok konusma git projeci ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 hadi ben gittim 3. köprüye. anlattığın hayat serin de bu fırsatı da kaçıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoenixx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Hazır konu açılmışken jeoloji müh. için rusça öğrenip rusya veya diğer rusça konuşulan ülkelere gönderilme durumu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 kariyer.nete gir bak ilan varsa alıyolar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 chrome said: şu konuşan herkesi bir kenara koyuyorum. şantiyeden uzak dur. idestatik öğren, scia öğren, sap öğren, ingilizceni yüksek düzeyde tut, kendine güzel iş alan bir mimar abla bul ve de ki: ablacım proje başına 4000 5000 vereceğine bana 3000-4000 ver sana ayda 4 5 tane proje yapayım ben. hem ofisinde mühendis var diye hava da atarsın de. geç otur yanına. sağlam bir statiker bul. adamla kanka ol para teklif et birşey yap sürekli danış ona. böyle böyle proje çiz. kendini geliştir. proje çiz. kendini geliştir. piyasadaki tüm iyi programları öğren. yönetmelikleri yala yut. para biriktir. ofis aç. serbest mühendis ol. bir spa center a kayıt ol. güzel bir laptop al. randevun olmayan günler spa centera git orada havuzun yanında laptopunu aç çizimini yap, projeni çöz. mola verince fitnessını yap, havuzuna gir. kafan şişsin saunaya geç, havuza gir yüz biraz. oh çok rahatladık biraz daha çalış. akşam olsun evine dön. işin olduğunda ofisine git. mimarlarla otur kalk. iş adamları derneklerine üye ol. çevreni genişlet. daha çok iş al daha çok iş yap. sonra spadan lölölölö holdingin kızını arakla. evlen. manyak mısın lan ne işin var tozun kirin içinde. seni dinlemeliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hadi durma. söyle. "ben demiştim" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Adam demiş abi, niye dinlemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 benden müteahhit olmıycağını şantiyeye gidince anladım. bi mimarlık ofisine girip çalışmalıyım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 mimarla otur demiş geç değil gel oturalım. ama ben de pek bir bok bilmiyorum. kızlardan falan konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 3. Köprüde arkadaş var dramı bitmedi 2 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ahah kim? ben 1.5 ay önce ayrıldım köprüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Black-ice said: mimarla otur demiş geç değil gel oturalım. ama ben de pek bir bok bilmiyorum. kızlardan falan konuşuruz. spor falan yapalım abi. arada da çizeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 arada cayinizi icmeye geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 cihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 taşeronda veya sahada heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 limak taşeronunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi limak yoktu bizim işte. gözününze girmek için sallıyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 santiye erkek işi herkes yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar