Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Mezuna Mektuplar - Insaat

odchu

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
şu konuşan herkesi bir kenara koyuyorum.

şantiyeden uzak dur.
idestatik öğren,
scia öğren,
sap öğren,
ingilizceni yüksek düzeyde tut,
kendine güzel iş alan bir mimar abla bul ve de ki: ablacım proje başına 4000 5000 vereceğine bana 3000-4000 ver sana ayda 4 5 tane proje yapayım ben. hem ofisinde mühendis var diye hava da atarsın de. geç otur yanına. sağlam bir statiker bul. adamla kanka ol para teklif et birşey yap sürekli danış ona. böyle böyle proje çiz. kendini geliştir. proje çiz. kendini geliştir. piyasadaki tüm iyi programları öğren. yönetmelikleri yala yut. para biriktir. ofis aç. serbest mühendis ol. bir spa center a kayıt ol. güzel bir laptop al. randevun olmayan günler spa centera git orada havuzun yanında laptopunu aç çizimini yap, projeni çöz. mola verince fitnessını yap, havuzuna gir. kafan şişsin saunaya geç, havuza gir yüz biraz. oh çok rahatladık biraz daha çalış. akşam olsun evine dön. işin olduğunda ofisine git. mimarlarla otur kalk. iş adamları derneklerine üye ol. çevreni genişlet. daha çok iş al daha çok iş yap. sonra spadan lölölölö holdingin kızını arakla. evlen.

manyak mısın lan ne işin var tozun kirin içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi mi söylenir bu? bize hep 3-5 sene şantiye şart dendiydi. ben okulda derslerden hep kaçtım nasılsa ilerde lazım olmıycak diye, şimdi lazım ettirceksin bana. aslında hızlı öğrenirim bi ofise girsem iyi geliştiririm kendimi. kanıma girme ya nerden çıktın? kim çekecek şantiyeyi hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...