goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Cute said: Dediğim gibi İstanbulda iyi bir çevren desteğin yoksa ise 1 kız arkadaş 3 tane dost için zorlama buraları artık hayat ile uğraşacaksın. şu çok ağır be... doğru ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 İstanbul'da pek bi çevrem yok, Ankaralıyım zaten. Ankara'yı zorlamamaya karar verdim. İstanbul 3. köprüye geliyorum. Şantiyede kalmaca falan. Seneye bi master bulmam lazım askere alınmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ozanı tanıyo musun lan odtü mezunu enkada çalışıyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 inşaat mühendisiyim rusyadayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ozanı tanıyorum galiba ama muhabbetimiz yok hiç. beyler 3. köprüyü baştan sona bitirmek güzel değil mi şimdi söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Comeze bogaz koprusu yaptiriyorlar.... Sakin 3. Kopruyu kullanmayin simdiden soyliyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dia dan bi cacık olmaz, 2023 e kadar köprü şantiyesinde mi takılcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 İçtaş, DIA değil tam olarak. 3 sene takılcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 aa benim teyzem de rusya'da lan yuh. gerçi kendisi inşaat mühendisi değil rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 sap öğren ingiliceyle problem yoksa doğru yurt dışına. eşşek gibi çalış sahada gezin 5 sene sonra ülkeye dön. yurt dışı candır. türkiye de ne para alırsın nede mesai :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 e 3. köprü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bakma sen git 3.köprüye. go for it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ocakta gidiyorum. ocağa kadar açım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Haftaya muhtemelen çağırcaklar ve başlıyorum işe. Bi tavsiyesi olan var mı? Şantiyede kalıcam falan. İyi bir bot, içlik, eldiven falan alıcam mesela. Aklıma kıyafet geldi şu an ama herhangi elzem bir şey gelen varsa aklına söylesin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şu konuşan herkesi bir kenara koyuyorum. şantiyeden uzak dur. idestatik öğren, scia öğren, sap öğren, ingilizceni yüksek düzeyde tut, kendine güzel iş alan bir mimar abla bul ve de ki: ablacım proje başına 4000 5000 vereceğine bana 3000-4000 ver sana ayda 4 5 tane proje yapayım ben. hem ofisinde mühendis var diye hava da atarsın de. geç otur yanına. sağlam bir statiker bul. adamla kanka ol para teklif et birşey yap sürekli danış ona. böyle böyle proje çiz. kendini geliştir. proje çiz. kendini geliştir. piyasadaki tüm iyi programları öğren. yönetmelikleri yala yut. para biriktir. ofis aç. serbest mühendis ol. bir spa center a kayıt ol. güzel bir laptop al. randevun olmayan günler spa centera git orada havuzun yanında laptopunu aç çizimini yap, projeni çöz. mola verince fitnessını yap, havuzuna gir. kafan şişsin saunaya geç, havuza gir yüz biraz. oh çok rahatladık biraz daha çalış. akşam olsun evine dön. işin olduğunda ofisine git. mimarlarla otur kalk. iş adamları derneklerine üye ol. çevreni genişlet. daha çok iş al daha çok iş yap. sonra spadan lölölölö holdingin kızını arakla. evlen. manyak mısın lan ne işin var tozun kirin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ilave: taş gibi de vücut yaparsın başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adam çok içten yazmış, okurken yaşadım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şimdi mi söylenir bu? bize hep 3-5 sene şantiye şart dendiydi. ben okulda derslerden hep kaçtım nasılsa ilerde lazım olmıycak diye, şimdi lazım ettirceksin bana. aslında hızlı öğrenirim bi ofise girsem iyi geliştiririm kendimi. kanıma girme ya nerden çıktın? kim çekecek şantiyeyi hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 4 sene şantiyelerde sürünen arkadaşım en sonunda "eyterebea!" çekip benimle beraber aynı sigorta şirketine girdi risk mühendisi olarak, şimdi ise rakibimiz olan sigorta şirketinde mühendislik branşında underwriter olarak çalışıyor daha az kazanıyor ama daha mutlu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şantiye yurtiçinde 2 bin tl alarak çekilmez bence de. ama dışarda iyi veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 arkadaşımın eniştesinin sigorta eksperliği şirketinde çalışan ve 10.000 tl maaş alan mühendis biliyorum ben. yanakları pembe renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 biraz şantiyede işi öğreniceksiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 şantiyede çalışacak olsam gider avusturalyada çalışırım. mis gibi. per annum 100k$, principal 200k$. iş güvenliği had safhada, sistematik, kaliteli, mesai yaparsan ücretini ödüyorlar. sydney de yaşıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 orda beni bekliyolar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar